Ledig

kl 06.30
🌑 -12°C

Vi har inte fått desto mer snö, ett tunt täcke på kanske 1 cm ligger på backen. Ingen snökaos som det är i södra Sverige än iallafall. Konstigt, tittade just på Aftonbladets nyheter och det är full snöstorm i stockholmsområdet och nedanför medans det har ösregnat på andra ställen och folk i shorts och foppa tofflor syntes i videon när de försöker rädda en översvämmad affär. Sen kan det vara minus 24 grader på andra ställen. Vi är ett avlångt land. Men jag vet inte om jag upplevt så här stora skillnader någonsin tidigare….

Ja ja helgen gick bra, lite struligt blev det med folket i och med att vikarierna oxå blev sjuka, så det var vikarie för vikarie och jag bytte tur så att natten inte skulle bli sittandes på morgonen och vi inte vet om vi får ut folk. Men det gick det med tillslut. På lördag konstaterade vi att det sprang mycket erfarenhet i korridorerna, Marianne och Maria som har börjat jobba inom detta i slutet på 70 talet och jag i början på 80… så över 120 års erfarenhet jobbade i helgen.

Vakbadat både lördag och söndag, jag var i på morgonen före jobbet. Igår tog jag ett steg till på stegen och stod liiite längre än jag brukar. Jag går ju inte i så jag doppar hela kroppen i och med mitt hjärta. Det gjorde jag första gången men sen pratade jag med hjärtläkaren och han rekommenderade inte bad. Jag har haft en hjärtinfarkt och har en förträngning kvar. Mitt blodtryck får inte stiga. Men jag håller koll på det, mäter före och efter badet, inte nu varje dag men lite då och då. Håller koll på pulsen, den går aldrig över 120, den har hållit sig kring 115 men nu var den tom under 105 i helgen. Och när jag kör pass kan jag ligga på en puls på 188-190 och då borde jag ju ha ett rejält BT. De ska gå i vid 09 idag….. får se om jag hinner med. Har lite att göra innan det. Annars får jag gå senare.

Toning programmet idag, får se då om det blir några zoomare. Förra veckan hade jag bara zoomare på Strong. Måste hitta en ny korre till dagens pass, men jag vet vad jag vill ha så det blir lite lättare då.

Nu facebook, sen frillan och så kör vi igång dagen.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: