Rasmus fyller 20!

Kl 04.15
🌑 -6°C

Fan vad trött jag var när klockan ringde…. jag hade grus iögonen, fattade inte hur jag ska öppna min egen mobil, vad fan har jag för kod? Provade med jobbets kod till dörren och koden ner till kuren. Det var helt borta…. fick nästan panik innan jag kom på den 🙂

Jag var ju och doppade mig i älven igår innan jobbet. Det var rätt skönt faktiskt att starta dagen så. Funderar om jag orkar idag, har inte bestämt mig än, kanske jag gör det, vi får se. Just nu känner jag inte för att lägga på ett kol så jag hinner, jag är ännu trött. Klockan är nu 05.30 så får se om jag piggnar till…..

Det ena avlöser det andra, nu är Gold snart i påsen för denna termin, vaken är startad och det flyter på, nu kommer nästa projekt. Men det tar väl ett par veckor att få det att snurra….. sen i januari startar nästa…… jag är nog allergisk mot att ta det lugnt. Vi får se var jag landar…..

Idag fyller min fina underbara son 20 år, vid den här tiden för 20 år sedan hade magen börjat bli lite orolig…. jag kände i magbotten att kanske det startar idag. Sen vid 09.30 då ringde jag Danne och han kom hem från jobbet, vi for till barnmorskan som konstaterade att nu är det på gång. Så i åkte hem och packade väskan. Vi var i Sunderbyn vid 13 och 15.36 kom han ❤ vår egen lilla fina ❤

Min fiiina fina Rasmus, tänka att han blir 20 år! Grattis min underbara son. Vi firar dig ordentligt på torsdag ❤

Ja ja nu in på facebook, sen kanske bada och så jobbet 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: