Uppe med tuppen

Kl 04.00
🌑 -4°C

Idag tror jag inte att det blir något bad. Jag funderar på att fara ner själv och ta ett snabbt bad innan jag far till jobbet men jag vet inte än. Nå vi får se…. funderar sen får vi se hur snabb jag är, om jag blir klar i tid.

Jag skulle egentligen börjat 08 idag men fick byta. Vår natt personal ringde efter 22 då hade morgonpersonalen sjukskrivit sig. Så jag bytte och börjar 07 så natten får gå hem i tid. Sen får vi se vem som kommer OM det kommer någon. Nå det är inte mer än att ta upp en åt gången, det brukar gå hur bra ändå.

Igår började jag dagen med bad. Vi var ner samma gäng som tidigare mornar. Rätt skönt att göra det direkt på morgonen. Efter det sedan var jag och Savannah på möte, hon har fått sin memoplanner. Så smart grej, den ska hjälpa henne att får översikt över sina dagar, sina möten, vad som behövs göras, packa väskan, vad behöver hon ha med sig osv. Savannah kan ju få lite panik när hon hör av lärarna, det här och et här ska du göra, om en vecka har vi det här och det här att göra, prov här och prov där osv. Nu blir det lättare att se, bena ut dagen och veckan på ett synligt sätt. Den kommer att bli perfekt.

Sen bar det av till jobbet och dans på kvällen. Vi hade jätte roligt, det var en super dans, jätte bra ordnat, bra musik så det var super. Alla verkade ha jätte roligt. Det skreks och det skrattades och det var fullt ös på dansgolvet. Så vi hade en bra kväll.

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng sen iväg till jobbet med en ev mellanlandning i plurret 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: