Bad idag igen

Kl 06.00
🌑 -6°C

Fy fan vad skönt, jag är ledig idag igen, så himla skönt! Stiger upp och det känns kallt i huset, vi orkade inte elda igår kväll. Men man sover ju bättre när det inte är så varmt oxå. Satte kaffet och puttra, matade alla djur, bytte vatten och rensade kattlådor. Gjorde eld och tog mitt kaffe med mig och satte mig bakom datorn. Lyssnar på radio P4, vad kallt det är runt i länet, Luleå minus 13? Vi hade minus 6?

Igår startade jag dagen med att gå ner och bada, vi var 6 som badade igår. Lite surr och lite kaffe 🙂 Jag går ju bara ner till magen, stannar och andas lite och sen upp. Detta för hjärtats skull, tänker att jag kör så. Men det är skönt det med, bättre än inget.

Vi var sedan på middag till Pia, mamma kom oxå i taxin….. hon är inte densamma längre…. hoppas detta bara är en period. Att det blir bättre igen.

Ja ja nu ska jag in på facebook, fixa frillan och sen ner och bada 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: