Badar på… lite version

Kl 06.15
🌑 -8°C

Alltså faaaan vad kallt det var ute! Bilarna var helt frusna! Men skönt inne med en sprakande brasa. Det är mysigt på mornarna när man gjort allt och brasan är tänd och det är fortfarande mörkt ute.

Var ner och badade med Pia och Tuula på morgonen och vilken överraskning jag fick när jag öppnade dörren och där står självaste Nina!! Jag funderade på henne på morgonen och tänkte att jag måste få henne att komma ner nu men då hade Tuula fixat det 🙂 Hon var tuff, det var hennes premiärbad. Hon matade på ner, stannade på stegen och höll i sig, andades lugnt, jag sa till slut att stanna inte för länge, kom upp nu, kroppen kyler ännu efteråt. Och när det är första doppen så vet man inte vad ens egen kropp tål och vad som händer efteråt. Så heja Nina, det blir en vana för oss det här tror jag.

Jag själv får ta det lugnare med baden, jag fick ju inte riktigt ok med badandet. Pratade med Nina, hon sa att inte gå ner och heldoppa mig, stanna vid midjan så jag ska göra så. Det känns helt ok för mig just nu iallafall. Sjuksköterska Nina var inte så nöjd över att jag gör detta. men men lyssnar på henne och stannar vid midjan. Det går bra det med 🙂 Men det lir nått konstigt beroendeframkallande med detta badande. Man riktigt längtar att få gå ner dit igen. Och snart får jag bada igen.

Tänker att jag tar blodtrycket på mig varje morgon innan jag ska bada och sen tar jag det efteråt för att se hur det beter sig.

Ledig idag och inga pass, fatta det händer det med mellan varven. Körde dubbelt igår, först min Gold sen och den vanliga zumban på det. Jag hade 5 borta från stammisarna igår, det var resor och skador och en del vill helt enkelt inte köra dubbelt längre. Så jag tror att jag inte kör dubbelt frn nästa år, När jag kör Gold lägger jag den vanliga zumban på hyllan eller varvar med toning passet. Vi får se hur jag gör……

Ja ja nu ska jag ut och starta bilen så den blir varm tills att jag ska iväg och föra Savannah, den ser som sagt ut som ett fryssskåp! Dags at rota fram motorvärmare och kablar! Nä nu köra Savannah och sen göra mig klar för badet 🙂

Simma lugnt

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Nov 16, 2022 @ 11:46:37

    😀🙏❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: