Ska iväg idag igen

Kl 06.00
🌑 -1°C

Det har nog varit kallt inatt. Frost på bilarna när jag klev upp. Sovit dåligt i natt igen, så pass lite så det blev ingen sömndata. Jag hade jätte svårt att somna, fick som ingen ro. Och sen när jag började bli trött så vaknade jag hela tiden.

Gjorde mina korrar på förmiddagen igår, var och badade men igår gick jag inte längre ner än till under bröten. Men jag lyckades stanna tills att andningen blev lugnare ialf. Pian sa att hon gjorde så flera gånger innan hon kom ända ner. Får se då hur det blir för mig.

Pratade med Kalix igår, min läkare hade gett svar på min fråga om isbad. Han hade sagt att det inte är något de rekommenderar, jag har en liten förträngning kvar och lite förkalkade kärl och om man har problem med högt blodtryck så ska man inte bada. Jag gjorde en kranskärlsröntgen i maj i år och mina kärl var fina, de såg precis ut som för 3 år sedan. Jag funderar om han har tittat i mina journaler, jag har ju inte problem med högt blodtryck heller. Mitt undertryck kan ligga så lågt som typ 50. Oftast runt 70-75, igår hade jag 114/75 så jag har ju inte problem med högt blodtryck och har aldrig haft. Jag frågade då jag fick blodtrycks medicin varför jag ska äta dom när jag aldrig haft problem med högt blodtryck? Ja sa läkaren för att det ska ner ännu mer…. Nå jag har beslutat mig för att bada ändå, men jag kommer inte att stanna i så länge, jag doppar mig och går upp. Jag ska ta med mig blodtrycksmaskinen idag och ta blodtrycket direkt efteråt. Jag startar ju alltid klockan för att få se min puls och jag har haft 119 båda gångerna. Jag ligger ju på 188-190 i puls när jag kör de tyngsta passen. Sen ska jag konsultera dom igen och se till att denna har läst in journal!

Den första bilden är från badet, 119 i max puls, lägsta var 78 och snitt 94. Den andra är från gårdagens pass.

Ja ja nu in snabbt på facebbok, uppdatera lite och se på med kläderna, packa väskan för sen ska vi ner och bada 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: