I did it!!!

Kl 06.00
🌑 3°C

Usch vad jag var trött när klockan ringde! Ställde om den flera gånger men steg upp tillslut kl 06. Läst Aftonbladet…. inget intressant direkt. Igår läste jag om Börje Salming, han har ju varit i Toronto och fick ett enormt mottagande, han är en legend där. Så klart i Sverige med men jag tror att han är större där. Börje har ju fått ALS och det verkar gå fort. Han var så enormt känslosam, det var nästan så man själv började gråta av att se honom. Tänk vad hemskt att veta att dina dagar är räknade.

Torontos hyllning av Börje Salming

Igår hände det, jag BADADE i älven! Fatta att jag gjorde det!!!! Jag trodde inte att ja skulle kunna, tänkte att jag bangar när jag känner vattnet. Men på nått vis så matar man på där på stegen. Man bara går. Tuula hade förberett mig på att man får som en chock i andningen när man kommer helt i och det gjorde man. Det blev som ett stopp och min reaktion var att klättra upp på momangen. Huvudet var som inställt så. Men idag, japp jag tänker gå ner idag med så ska jag försöka stanna nere en liten stund ialf så jag får koll på andningen och kan andas lugnt. Känslan efteråt var rätt häftigt, man blir pirrig i hela kroppen, varm, det är inte kallt man fryser inte. Jag blev glad, pigg och fick en enor energi efteråt. Det var rätt coolt.

Funderade på varför jag inte testat tidigare, ja jag hatar ju kallt vatten men att jag inte ens provat och tror att det är att jag inte vet vad som finns på botten, vad finns där nere i det kalla svarta vattnet? Det är en av mina rädslor. Jag är rädd att jag ska känna något med fötterna, det är ju över 2 meter djupt. Jussa mätte två meter då vi satte dit vagnen och nu har vattnet stigit litegrann. Jag åker inte på färjor heller längre för min rädsla för att de sjunker är otrolig. Jag är som samtidigt fascinerad av det, kollar ofta katastrof videos och sen när de åker ner till någon sjunken färja. Jag måste ha drunknat i nått tidigare liv när jag är så jäkla rädd för det.

Var ute och gick med mamma igår, jag och Annika hämtade henne och gick först ner till vagnen, visade vad vi hållit på med under hösten. Sen gick vi till hennes nya boende…. men hon är sämre nu, man får som ingen kontakt med henne. Hon mår inte bra. Hon svarar inte jo men det tar tid…. hon har som tappat gnistan igen. Stackars fina lilla mamma ❤

Idag blir det toning programmet. Men först bada, facebook, frillan och så jobbet.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: