Känner mig utvildad

Kl 08.25
🌤 0°C

Gick i säng tidigt redan vid 21.30, kände mig så trött. Somnade inte, kollade tv, hängde på mobben, Rasmus och kompisar kom hit, pratade med dom en stund. Sen somnade jag först vid 02 tror jag. Men steg inte upp förrän efter 08. Så det blev ändå sina timmar. Ont i kroppen men tror fan jag har lite träningsvärk sen Strong, känner av det i ryggen.

Var till mamma på dagen igår, hon älskar ju hammisar så jag köpte med åt oss. Hon sa flera gånger, gud vad god den var. Sen hade vi efterrätt som hon bara petade i, klart hon orkade inte. Hon är trött nu, väldigt fåordig. Pratar inget, svarar knappt…. det är som att ta ett steg tillbaka till för 2 år sedan. Annika och jag ska dit idag så då tänkte vi att vi ska prata med personalen och höra vad de tror.

Joxade med tvätt som vanligt, fixade lie i källaren. Dennis kom med Alicia och Amanda, klippte honom. Städade undan det sista på gården, det var nu inte mycket som var kvar men lite ändå som skulle in i förrådet. Minna och Pontus var förbi och firade Savannah. Annika och Tomas kom oxå en sväng.

Idag blir det, ta ut nya korrar oh skriva dom, ta ut koder till vakbadet. Måste göra till två företagare, engångskoderna kan jag göra hemifrån men de som är säsongare så måste jag göra där nere. Sen ska jag iväg med Pia på en grej, jag och Annika ska som sagt till mamma. Vi ska ta med henne på prommis. Jo jag ska ner till vaken vi sen vid 15 med Johanna, hon ska bada. Sen får vi se vad som händer resten av dagen.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: