Lördag och ledig

Kl 08.00
☁️ 6°C

Härligt väder där ute. Idag ska jag och hämta mamma och sen gå ut och gå med henne, ner till vaken och visa henne hur det ser ut och sen ev ut och käka med henne. Ska kolla om Pia och Annika vill med. Annars går jag själv, Rasmus kommer säkert med. Han brukar vara bra på det.

Jag är så trött, så det ska bli skönt att få vara bara ledig. Ska kolla sen med Jonte och Nätte om de är hemma så jag kan hälsa på där en sväng. Dennis kommer hit, ska klippa honom så då får jag umgås med alla mina barn och barnbarn en liten sväng här och där.

Idag var jag bjuden in på en zumba grej i Luleå men jag orkar inte, det var jätte roligt att de tänkte på oss i lilla Happis men jag orkar dels inte köra dit, jag kan ju inte köra bil längre än till Kalix, sen somnar jag. När jag körde upp till morsan när hon bodde i Pello så fick jag stanna och vila flera gånger. Och sen behöver jag bara få vara utan åtaganden, bara sitta…..så jag var tvungen att avstå.

Zumba veckan har gått över förväntan, betydligt mer folk på passen är jag trodde det kulle bli. 8-9 pers på måndag och tisdags passen plus folk på zoom, sen på strong då var vi två i lokalen men 6 på zoom. Så det är över förväntan måste jag säga. Men då var det gratis träning. Jag gick i och för sig gick jag inte ut med det desto mer. Alla har frågat var de ska betala och hur mycket. Men jag körde gratis för att jag vill se hur allt funkar, var jag behöver ändra och så vidare och sen framför allt att tekniken funkar 🙂 Och kors i taket, allt har funkat, behöver en extra lampa på Folkan, mycket svarta tyger som suger upp ljuset….. kanske om jag skulle stå med rumpan mot salongen???? Ska prova det faktiskt, jo jag tror det blir bättre ial för zoomarna men hur blir det för de som är med? Ja det är mycket funderingar och prova hit och dit.

Jag fick min baddräkt och handskar till vakbadet igår. Så nu är jag fullt utrustad för bad 🙂 Får se då om jag vågar doppa mig? Jag tänker hur svårt kan det vara? Jag menar byta om, ner för landgången, ut på bryggan, nedför stegen bara gå, känn inte, bara gå och sen ner, doppa sig, sen upp igen…. fan jag måste nog prova. Jag ska starta klockan så jag ser min puls, hur kroppen reagerar på det hela. Jag ska försöka stanna och får koll på andningen…. fan jag måste ju! Lovat filma, men jag tror jag live sänder då har jag mer press på mig att verkligen göra det 🙂

Idag ska jag städa bort det sista på gården, en gunga som är kvar och sen 2 blomkrukor som jag ska tömma och lyfta in. Sen iväg till mamma. Men nu som vanligt facebook och sen frillan 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: