Wow vilken nystart

Kl 06.00
🌑 -4°C

Bilarna var isiga när jag klev upp, det var att skrapa för Danne. Han ska till jobbet, han har nu den vecka jag hade förra veckan, jobb 6 av 7 dagar. Det kommer nu, det där kalla…..

Får se vad gjorde jag igår? Ja just ja vi var ju till Kalix, Savannah röntgade njurarna och magen, men allt såg bra ut. Eller röntgade, det var ju en ultraljuds undersökning. Men det gick snabbt, vi fick komma in direkt vi kom dit och vi var 15 minuter tidiga så då var vi klar när vi egentligen hade tid 🙂 Vi åkte hem direkt, annars brukar vi stanna och käka men det kändes liiiite tidigt att stanna och äta vid den tiden på morgonen 🙂

Gick igenom mina korrar när jag kom hem, kolla de att alla låtar funkade på datorn och joxade på lite med det….. sen då? Ja det vanliga, handlade, hängde tvätt, tog det lite lugnt, var ner till vaken en sväng. Fler och fler anmäler sig, företagarna har börjat anmäla sig, sååå kul.

Wow vilken nystart det blev igår, så roligt. Vi var 8 på golvet tror jag, ändå var det två som bokat sig men inte kom och två som hade skador. Jag hade två på zoom oxå, så kul ❤ Jag var i källaren på Ungdomens hus, sååå bra. Funkade fint, det tar ju lite extra tid i och med att jag kör på zoom oxå, det tar tid att rigga. Alla kablar hit och dit och kolla att allt funkar, sen är det ju det att det är alltid liiite spännande med nätet, kommer det att funka som det ska! Men det gick bra igår, ett par gånger såg jag att det laggade till lite. Men det släppte snabbt. En av tjejerna på zoom åkte ut och sen kom hon inte in igen, hennes branvägg stoppade henne. Hon måste koppla bort den när hon ska in på zoom. Hon körde nu via datorn och där blev det problem. Det funkar från hennes mobil sa hon men det blir ju lite litet att se vad vi gör tänker jag 🙂 Det var ju synd att det blev så.

Så här glad är man efter ett pass, högröd, håret hur som haver och ett stooort leende så ögonen försvinner 🙂

Men just pga problem så kör jag gratis denna vecka så att alla ser att deras grejer funkar, var blir det för problem och varför, sen ser jag hur mitt funkar oxå. Det är ju lite mer teknik som ska funka när man zoomar. Det ser så roligt ut när det laggar, helt plötsligt hänger man i luften och sen får man stan speed på fötter och armar när det släpper 🙂

Idag blir det Zumba Gold och Zumba fitness. Vi drar direkt från Ninas lokal till Folkan och kör i biosalongen på scenen där 🙂 Jag ska till Anne lite senare idag och hämta nycklar kolla lampor och sådant så vi slipper dansa i mörker.

Mys med den bästa Finn så här på morgonen, lite besvärligt med en jätte Finn mellan mig och datorn men vad kan man göra han är ju den bästa, sååå bra på att gosa och mysa. Min fina älskade Finn ❤ Sen har jag ju två till på kvällarna, en vid fötterna under täcket, Roffe och den andra på täcket, Balder. Balder kommer upp sen och lägger sig på mitt bröst och sticker in huvudet under hakan och så sover han på natten ❤

Ja ja nu ska jag hämta korrar, har lite nytt på G även här. Sen skicka lite fakturor och sånt annat mindre kul, jo det är ju kul att få pengar men såååå tråkigt med siffror annars 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: