Nu kör vi

Kl 05.00
🌑 1°C

Steg upp i ottan, vi ska iväg på röntgen till Kalix med Savannah idag. Hon har ju problem med återkommande urinvägsinfektioner och de har skrivit ut åtskilliga penicillinkurer till henne men det är bra i två veckor och sen är det tillbaka. Får se då vad detta är, om de hittar nått. Jag minns att Pia hade samma som hon när hon var ung.

Idag ska jag tömma datorn på allt skit som finns på den, så den orkar och inte laggar sen när det är dags att börja zooma igen. Den har ju sina år nu. Men den har funkat bra förövrigt. Hade en Acer eller mellan mina Hps och nog är det skillnad. Mina HP krånglar aldrig som Acer gjorde, det var alltid något som inte funkade som det skulle. Sen kändes den mer plastig, billigare på nått vis. Kanske bara det var min som krånglade, jag vet inte men den tjorvade jämt. Nu är denna trotjänare gammal och jag börjar behöva en ny. Jag använder ju min dator dagligen i timmar till lite av varje, så det är nog dags att förnya sig snart.

Jobbhelgen är gjord, nu är jag ledig i dagarna två. Sen jobb tre och så ledig helg. Det gick fast att jag kände på lördag att nej fan jag kommer inte att orka jobba ännu söndag. Men när man väl kommer till jobbet så går det av bara farten. Jag var ute och snurrade en stunde med bussen, vi handlade och raggade lite. Då går dagen oxå när man hittar på nått. Det var ju allhelgona helg så det var lite fin mat med efterätter.

Idag börjar jag med zoom igen. Ja jag hade ju en liten smygis här för tre veckor sen men nu kör vi igång på allvar. Jag har kollat listorna, de funkar. Musiken är redo, lokalen för dagen är fixad. Zoom länkarna ska funka, jag har startat om zoom sen jag köpte ny period. Det var ju det vi hade problem med sist. Den kände inte av att jag hade betal verison och strulade med uppkopplingen och sen efter 45 min bröt den. Men nu ska det funka. Måste bara kolla hur många anmälningar jag har idag, så jag vet hur många sticks jag ska ha med. Sen om det är någon på zoom, har de sticks? Det måste vi lösa på nått sätt oxå. Nu jävlar, nu kööööör vi.

In på facebook en snabbis sen fixa frillan och så drar vi till Kalix 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: