1a snön

Kl 07.15
☁️ 0 °C

Det hade snöat under natten. Lite snö kvar på bilar och gräsmattor….. fan me don’t like! Läser ofta nu blir det ljusare ute…. skaffa dig en pannlampa tänker jag. Det blir så fint ute…… nja, modd, grå snö av alla avgaser, så det vet jag nu inte heller! Jag är ju inget fan av snö.

Gjorde alla mina listor igår som ska användas på zoom. Det är ju lite bök, man måste numrera dom för att programmet inte ska kasta om dom. Även om du spärrat funktionen så gör den det…. då får man hålla koll på listan hela tiden. Men det går ju det med, det är ju inte sååå betungande att numrera listan heller 🙂 Det som blir jobbigt är ju när du ska göra om, flytta låtar, ta in nya osv. Måste kolla om jag kan ha nått bättre program, sen är min dator såååå full, måste rensa igen…. en ny dator vore ju heller inte fel. Det kanske får prio numero uno för mig. Idag blir det att göra warm upsen, måste mixa dom. Jag har hämtat dem igår. Lite nervöst ska det bli, hoppas att allt klaffar imorgon då. Men nu är jag ju ingen duvunge när det kommer till zoom och datorer, liiite kan jag ju om det iallafall.

Pia och Tuula tog sitt premiär dopp, eller ja Tuula har ju badat flera gånger men för Pia var det första gången nu sen 1,5 år tillbaka. Jag börjar känna mer och mer som om jag måste visst 🙂 Sålde även den första engångs kod och kollade att allt funkat sedan. Det är ju alltid lite spännande när man inte vet att JA det funkar. Jag har ju testat skicka den till mig själv ett par gånger men då blir jag nojig och tänker att min mob är ju kopplade till låset så därför funkar det. Men så är icke fallet, det funkade fint ❤

Jag hade samling i soffan efter att jag kom hem igår våra djur minus Bamse kom alla och satt med mig. Rasmus Lucifer var oxå uppe men håller lite avstånd när alla våra är samlade. Det går faktiskt jätte bra med Rasmus katter. Trodde det skulle bli jobbigare men det är jätte fina lugna katter. Melinda kommer aldrig ens upp, hon håller sig i Rasmus rum med Ramus. Hon var upp en gång och mötte Mr Dracula himself och ännu i bara mässingen dvs Finn och drog ner fortare än ögat och efter det har hon inte varit upp.

Slutade strax innan 22 igår, nog är man slut…. just nu är min känsla, idag igen. Igår när jag kom hem och öppnade dörren till huset tänkte jag, hur ska jag orka imorgon igen, 12 timmar…. tur att jag är ledig imorgon iallafall. Vi hade annars en trevlig dag på jobbet. Det är ju all helgona så vi gjorde lite bättre mat och åt och åt tillsammans.

Nä nu ska jag sätta igång, ska in på facebook en sväng sen göra warm upsen och ladda listorna på zoom. Kolla ut morgondagens låt innan jag laddar toning listan.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: