Sovit gott

Kl 07.15
☁️ 5°C

Oh vad skönt det var att sova idag. Sov till klockan var över 07 men låg kvar några minuter med Finn och Roffe. Det var så skönt i sängen, att bara mojsa ner sig…. en dag ska jag lära mig att stiga upp, koka kaffe och gå tillbaka i säng, sätta på tvn och bara mysa där en stund, jag är såååå dålig på det. När jag slår upp ögonen startar huvudet, får se… vad är det för dag idag? Vad har jag att göra? Vilka pass har jag? Korrar? Vilka tider jobbar jag? Hur mycket tid har jag efter jobbet, vad måste jag förbereda? Har jag möten idag? I Kalix eller Happis? Det är ju inte en dag med helt ledigt.

Jobbade ju morgon igår, bytte med Marie, då fick jag lite tid över på eftermiddagen, var till mamma med Pia, det är säkert över en vecka sen jag varit där. Jag tycker så synd om henne, hon har som börjat somna till igen….. hoppas det bara är övergående. Att hon kanske är lite tröttare och höstens mörker gör sitt. Man har ju som inte kunnat vara ute med henne för det har ju regnat och har det inte regnat så har det blåst så jäkla kallt. Men nästa gång jag är ledig och det är väder så går jag ut med henne och lunchar.

Var förbi vaken igår, testade lite koder. Hur det funkar och ATT det funkar. Och det funkar precis som jag trodde det skulle funka. Danne gav mig lite tankenötter så jag var tvungen att testa. När jag öppnade dörrarna till omklädningsrummet så doftade det så gott, Pia och Tuula hade varit och städat efter allt som hänt där under veckan. Det var så rent och fint.

Folk badar på, korten har börjat säljas. Så roligt när dom sätter upp bilder på att de varit. Jätte kul. Sidan hålls vid liv. Den är ju vårt ansikte på facebook. Vi tänker att det är så de hittar oss och genom att folk sprider muntlig reklam förstås. Det är såååå snyggt vårt bad. Pia och Tuula jobbar som tusan med inredningen och alla detaljer, Jussa och Tero bygger och förbättrar, kopplar el och sätter mattor. De 4 har verkligen gjort ett jätte jobb!

Jobb idag, hela dagen fram till 22 så inget problem med vad man ska göra under helgen, jag har samma tur imorgon…. Men nu har jag lite zoom länkar att göra, kolla ut nya korrar, uppdatera på facebook. Lokalerna är klara för nästa vecka så det blir bra 🙂 Måste ladda listorna på datorn och söka Strongs cooldown, jag har tydligen laddat ner den men hittar den inte :/ annars får jag kolla om någon kan skicka den till mig. Strongs låtar går inte att ladda ner mer än en gång och när jag zoomar behöver jag den på datorn, kör ju från platta annars.

Men nu Ida faebook, frillan och sen jobbet!!! 😀 😀

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: