Kodlåsen

Kl 04.00
🌫 🌑 5°C

Klockan ringde 03.30, snoozade 2*15 minuter så jag steg upp kl 04. Det är varmt för årstiden, +5 grader, dimmigt och regnigt. Men för mig gör det absolut inget som alla vet så snö och jag är inte riktigt vänner. Men det går det med bara jag får ha min lååånga kappa och mina skor jag köpte för nått år sedan, av alla djurvänner, håll för ögonen och hoppa över nästa två ord älg och säl, tjockt fodrade och super varma.

Igår blev jag väckt 07.30, fan fatta att jag sov ännu!! Jussa ringde lås killen kom och installerade våra kodlås på vagnen. Man sköter det via en app, så praktiskt. Så nu kan folk börja bada. Danne som har hjärnan med sig hade ju funderingar igår kväll. Jag har lite att testa. Så det ska jag göra idag innan jag åker till jobbet. Jag hoppas det funkar som jag tror att det ska göra.

Jobbade igår kväll, hade hela min tur för omväxlingens skull. Jobbar ju mer och zumbar mindre nu förtiden. Jag har ju inte hållit nått pass förutom Zumba Gold och avslutningen med kidsen i veckan. Jag blev ju sjuk i lördags, lite små ont i halsen, hosta och snorade litegrann. Så i och med att allt är som det blev så kände jag att jag måste få vila, koppla bort en stund. Samla mina krafter och planera om. Så sagt och gjort, allt är igång nu, zoom är oxå aktiverat. Om jag inte får lokal nångång så har jag zoom. Allt kommer att vara lite tjorvigt ett tag men förhoppningsvis så har jag en lösning efter jul 🙂

Fan mitt hårbotten är så käsnligt just nu, jag har samma problem varje år det börjar bli kallare, mina fingrar och hårbotten går sönder. Måste göra den där tee tree oil blandningen.

Ja ja nu ska jag in på facebook och uppdatera, sen frillan och så jobbet. Bytte pass igår till morgon, skulle haft kväll men Mari ville byta så vi gjorde ett tur byte.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: