🎼 Go mooorrooon 🎶

Kl 07.15
🌫 0°C

Ledig idag, skönt. Ska ner till vaken idag en sväng och kolla, har inte hunnit dit på några dagar nu. Jg ska få nyckel och de nya låsen ska kopplas. Hoppas att strömkabeln kommer snart till mattorna så vi får koppla dom oxå. Strömbildaren är på plats så det tar sig sa mordbrännaren 🙂

Körde mitt Gold pass igår, försökte ta det lite lugnare i och med att jag är lite förkyld och det sitter på lungorna. Och enligt klockan lyckades jag med det. Det är så rooooligt, jag älskar mina Gold peeps 🙂

Planeringen för hur jag ska fortsätta fortsätter. Just nu kommer vi att vara lite här och lite där tills att jag får hyra en mindre lokal. Men hoppas att det går i lås annars fortsätter jag som jag tänkt. Det blir bra det med 🙂

Avslutning på Zumba Kids idag kl 18.00. Har lite att fixa med det innan det är klart så nu vidare i etern 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: