Uppe me’ tuppen

Kl 04.00
🌑💧 2°C

Ingen is på bilrutorna idag. Släppte ut Roffe och det små regnade. Diskat kattskålar, satt ny mat och vatten och rengjort kattlådor, det tar ju sin lilla tid. Under tiden puttrar kaffet och sen tänder jag en brasa, mysigt på morgonen.

Idag blir det zumba Gold, kör inget annat pass denna vecka. Jag är ju som sagt förkyld. Jag är nästan inte snorig alls, hostat lite grann men det sitter på mina lungor som vanligt, jag har svårt med andningen, det gör direkt ont. Man kan inte ens gå till mamma. Men kanske innan jag börjar jobba till helgen om jag blir bättre.

Jobbade igår 09-18 men slutade redan kl 17, tog rasten på slutet. Kom hem, käkade och sen sov jag en timme. När jag sen steg upp tog jag tag i tvätten, tog undan tvättade täcken och kuddar. Nu är jag nästan ikapp igen 🙂

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng och uppdatera litegrann, sen i vanlig ordning, frillan och jobbet 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: