Jobbet startar

Kl 05.00
🌑 -3°C

Sovit lite si och så, varit vaken en hel del under natten, funderingar hit och dit. Det blev en hel del pratande i telefonen fram och tillbaka. Många som vill veta varför jag avslutar på FysioGym. Jag vill inte gå ut med allt för mycket. Men lite kan jag säga. Ritva ville ha minst 8/pass och det hade jag på toningen men de andra två, zumban var mellan 5-8 ibland lite mer ibland lite mindre. Strong fick jag 3-4 på. Så då skulle jag få ställa in de flesta passen och det vill jag inte heller för då tappar jag ännu mer folk. Sen är den lokalen inte lämpad för att spela musik i oavsett volym eller storlek på högtalare. Det finns alldeles för mycket stora rena hårda ytor, inget som bromsar ljudet för att studsa mot väggar och fönster, på nått vis förstärkas och bli oljud. Vi som står vid högtalarna upplever det inte som för högt men några av gymmarna har klagat på ljudet. En skrev på Fysios egen sida på fb bla att ett gäng som är där på helger ibland, alltså utan instruktör spelar högt och sen skriker för att överrösta musiken. Jag vet vilka de är och de har en liten högtalare emellan sig och det är störande. Jag har frågat en av tjejerna om de sedan skriker men hon säger att de pratar ju inte ens medans de kör men det är klart emellan övningarna säger de ju några ord till varann. Så det är ju uppenbart att lokalen gör något med ljudet.

Jag och Nina tog in Anton från svefi som jobbar med ljud. Vi tyckte vi hade ett konstig ljud i vår lokal. Jag tänkte att mina högtalare kanske är dåliga. Nej säger han dom är bra och det spelar ingen roll om du har en anläggning för 100 000 i den här lokalen, ljudet bli inte bättre. Det är eko här, för mycket stora nakna ytor. Han rekommenderade att klä in bakre väggen med tyg och/eller sätta ljudplattor i taket för att just bromsa ljudet.

Det är ju lovat på Fysio sedan länge, längre än jag varit där en gardin mellan gruppträningen och gymmet. Men den har inte kommit upp ännu heller. Alltså den kommer ju inte göra att ljudet försvinner, visst kommer det att fortfarande höras MEN det dämpar och hindrar ljudet från att slängas i varenda vägg och fönster. Men det är inte min huvudvärk längre, jag jobbar inte där mer. Så jag tackar för mig och för att jag fick chansen att vara med där igen men så mycket var förändrat så det var som inte min grej längre. Jag passade inte in riktigt.

Nu blir det vidare till att börja med i etern, jag kommer att finnas på zoom och i lite olika lokaler som jag lånar. Sen får vi se var allt tar mig. Jag har lite på gång men men jag får se. Jag vet inte vad jag ska göra med zumban? Zumba Gold kommer jag att ha kvar, samma med Zumba Kids, så länge det finns intressen så kör jag. Zumba Toning fortsätter jag med men de andra? Strong älskar jag ju och jag kämpar och kämpar med detta pass men det är inte hållbart att ha en lokal med två eller tre deltagare i. Jag ska prova ha den kvar i mindre lokaler och zooma samtidigt. Kanske det kan dra folk. Men vi får se vart livet tar mig denna gång 🙂

Men denna vecka kör jag bara Zumba Gold, jag är lite förkyld och har hosta. Inget allvarligare nu men jag känner att den tuffare passen går nog inte sååå bra just nu, jag har jobbigt med andningen. Det passade ju perfekt att det kom just nu. Covid testade mig igår men den var negativ, skönt det ändå.

Allt har sin tid här i livet, jag tror att det finns en mening med allt. Nå niin just nu är det meningen att jag ska iväg och jobba, börjar kl 09 så jag ska in på facebook, uppdatera lite och sen ner och duscha, fixa frillan och så iväg 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: