Tog sovmorgon

Kl 07.00
☁️ -2°C

Tog lite sovmorgon, jag var så jäkla trött! Hade klockan och ringa på 05, tänkte stiga upp vid halv sex men ställde om den till 06 men orkade inte upp då heller. Somnade om och vaknade med ett ryck och trodde jag försovit mig, så jag klev upp 07.

Alltså igår vilken skit dag jag hade. Det började med att jag skulle ta fram Savannahs medicin, jag vet att jag hämtat ut den och satt undan den. Men jag hittar inte den, jag ska och jobba och klockan är redan 06.55, börjar 07! Söker på det stället jag tror jag gömt undan den men hittar inte….. får panik eftersom hon behöver medicinen, det är hennes ADHD medicin och när man hämtat ut det man ska ha får man inte mer…. Dundrar ner i källaren och väcker Danne -Nu kliver du upp, jag hittar inte medicinen och nu får du kliva upp och söka den. Var tror du att du satt den? frågar Danne. Men va fan visste jag det så skulle jag ju vetat var den är!!! Mitt minne över var jag kan satt den är blankt! Helt svart, jag vet att jag hämtat den men jag kan ju sen satt den överallt!!! Då rinner humöret över, jag blir förbannad och drar ramsan….. om du skulle hjälpa mig, jag behöver hjälp, jag har alla möten med skolor, BUP, vill ha dom oxå för när Danne går med sin ADHD så minns han ändå inget, frågar inte, ifrågasätter inte, jag håller koll på mediciner, komma ihåg alla tider, tvätta, städa, fixa med alla djuren, jag har flyttat Rasmus, jag har städat i läggan i två dagar förra helgen och du bara glider runt i huset som en annan playboy, inte undra på att jag inte minns något.

Egentligen är jag förbannad på mig för att jag inte minns, jag är skräckslagen, jag har fått så dåligt minne. Om jag ska tänka tillbaka på vad jag gjorde förra veckan så kommer jag inte ihåg. Folk berättar saker till mig och jag kommer inte ihåg vad de sagt, jag kommer inte ihåg vad jag själv säger….. Danne fick massor av ovett och egentligen är jag förbannad på mig själv. Men för att göra det lättare så flyttade jag fokus på Danne, det blev hans fel. Usch jag fick sån ångest över det. Kom till jobbet och startar med att nu är jag sur, det har INTE varit en bra morgon! Och sen rann allt ur mig. Jag har förklarat mig efteråt och har bett om ursäkt av Danne. Men jag ät trött och denna vecka som varit är vår värsta vecka! med jobb 7 av 8 dagar. Och allt blir ju svårare är man ät trött….

Jag har ringt igår och begärt en minnes utredning och förklarat mina besvär. De har ingen just nu som kan göra en men hon skulle ta redan hur de ska gå vidare. Jag vet inte om jag är på väg att bli utbränd eller vad det är som händer. Jag har ringt idag igen, jag ska begära en vanlig läkartid oxå. Men nu är något galet, allt blir som katastrof eller hur jag ska säga. Men vad kan de göra? Kan man ens få hjälp i stan för att man är utbränd? Jag är rädd att de stoppar mig från att dansa, zumban är ju de som får mig att orka……

Jag körde mitt toning pass igår och jag hade ju haft en jävla dag full i dåligt humör och ångest. For till FysioGym och det var städat på golvet, inga cyklar överallt som jag får ta bort, ordna kettlebells och annat på sina platser så vi har fria speglar. Så det kändes oxå bra, det har varit ett störningsmoment att inte få den respekten så man tar undan efter sig. Gjorde mig i ordning och vred på musiken. Försökte ha koll på volymen men jag har två låtar som har högre volym än de andra fast att jag försökt hålla koll i Audacity så att alla har samma volym, drog ner volymen i de två. Men jäklar så bra jag mådde sen, man glömmer allt som är jobbigt och efteråt är man som en sol. Igår var verkligen passet välbehövligt!!! Efter passet kom en av gymtjejerna, tror hon är ryska. Hon sa You have a great energy, I love your energy, you are always so happy! Och efter att ha känt att det är nog bäst att jag gräver ner mig nånstans så var det jätte roligt att höra.

Det blir oxå ett stress moment det här med musiken, jag vet att gymmarna tycker att jag har för högt och mina zumbisar blir irriterad om det är för tyst. För uppenbarligen låter det värre längre ner i lokalen annars skulle vi ju inte uppleva det som för tyst. Sen har någon vridit på ekot i micken… så det ekade som tusan när jag pratade. Måste kolla det ikväll om jag hinner. Jag har ju Gold innan fitness. Fast nu var det så lite bokade så jag får inte köra om det är under 8. Vi var 6 bokade igår, idag har två avbokat så bara 4 nu. Så jag ställer väl in det passet.

Bråkade med zoom igår. Den hittar inte min mick i datorn. Den funkar när jag testar den i själva datorn men micken funkar inte i zoom, ibland funkar det sen försvinner den igen. Måste googla idag för att lösa det. Egentligen behöver jag inte den, jag har ju headset men mick men det ska ju funka eller hur 🙂

Mäh nu blev detta stans gnällblogg!!! Nu vrider vi upp humöret och drar vidare. Nu starta dagen, facebook och frillan, sen korrar ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: