Sista dagen på helgen

Kl 04.30
🌑 0°C

Herre jävlar vad trött jag är!!! Men idag är det sista dagen på jobb helgen, sen ledig en dag sen börjas jobbandet igen! Denna veck som nu varit är en riktig hellvetesvecka! Nå nu är det 5 veckor tills nästa gång.

Är lite tom efter helgen, vet inte vad jag ska skriva om, jag har ju inte gjort nått annat än jobbat, tittat tv och sovit…..

Toning idag, Gold och fitness imorgon. Håller på med ett nytt block till Strong, det blir kanon. Lite tjorvigt men det är Ai Lee som gjort det, hon är annars jätte duktig men hon tjorvar alltid till det lite extra. Hon tränar och tävlar själv i muay thai eller nått sånt… tror hon tävlar lite osäker där. Men hon är jätte duktig i det och då blir det svårt att göra något enkelt skulle jag tro. Det är alltid lite extra twist på hennes block och dom blir lite för mycket tycker jag, helt onödiga. Jag utelämnar ofta sånt och deltagarna kan ha tufft ändå. Hoppas jag hinner till torsdag. Det är inte det att det är mycket olika rörelser som blir svårt utan att jag hinner bli van det. Det är alltid jobbigt innan man lär sig det ordentligt alltså konditionsmässigt. Man spänner sig säkert mer eller nått.

Ja ja nu blir det facebook en snabbis, frillan och sen full fart mot dagen ❤

Simma lugnt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: