Morgon igen

Kl 04.15
🌑 0°C

Klockan skriker, det är än värre än igår! Nåväl, det kommer en dag då jag får sova ut men det blir först till helgen. Nu har jag inget planerat under helgen…. eller fan nu ljög jag på fredag har jag zumba på ett disco men det är bara 3 låtar, jag vet vad jag ska ta, det blir lite roliga låtar så man får igång barnen. Men annars har jag inget. Rasmus är ju flyttad nu, lägenheten är städad, så det blir inte det heller. Fan adress ändringen den är inte gjord, tror inte Danne kom ihåg och göra det med Rasmus.

Jobbade ju hela dagen igår. Sen kom världens finaste Freya på besök. Hon är så söt och har börjat prata lite grann, små ord här och där. Hon är så fin ❤

Har lite ärenden att göra idag för jobbets räkning så det blir det sen på dagen då alla kommit. Maria kommer och jobbar igen, roligt. Hon tänkte börja små vicka litegrann men bara hos oss. Så det ska bli en rolig dag med henne.

Jag har så jävla ont i ländryggen, jag vet inte vad jag gjort….. har ett nytt block i Strong, körde på det lite igår, helt ouppvärmd, men jag testade bara lite grann på de nya övningarna för att se att jag fixar dom själv, det är ju alltid en fördel 🙂 Kan vara det men samtidigt tror jag inte det… ont har jag som fan ialf. Sovit dåligt oxå pga ryggen, vaknat när jag legat för länge i en ställning, sen gör det ju ont att byta ställning oxå. Nå får ta en värktablett så vet jag det går över.

Måste ta ut nya låtar till passen nästa vecka, det får bli idag, har 3 nya att planera och sen ett helt nytt block i Strong då…. så jag har att göra……

Sista veckan på Fysio startar nästa vecka. Jag vill inte ställa in pass, då tappar jag deltagare. Men jag förstår Ritva, det är ju hennes företag och hon måste ju få in pengar. Hon sa förra veckan att 6/pass är för lite, minst 8 och att hon skulle fundera hur hon vill göra med mina pass. Men att ha 8/pass är idag inte något man nu kan garantera direkt. Gruppträningen verkar gå trögt överallt. Det kom en tjej på zumba från Kemi förra veckan. Jag frågade henne varför hon inte zumbar i Kemi, det finns ju zumba där. Men hon sa att passen blir ofta inställda och det är inte bara zumban. Hon räknade upp lite olika pass som får ställa in. Jag hade 8 på Zumba passet förra veckan, men det händer inte ofta numer. 5-6 är det vanliga. Jag jobbad ju i måndags så det var ingen toning, där kan vi däremot bli 8. Men Strong, just nu är inte många. De ”stammisar” jag haft har inte kunnat de sista veckorna, det har varit resor, jobb, och skador. Aliisa har slutat sen hon började i Kalix, hon hinner inte hem med bussen. Vicki stannade med Nina. Faaan jag är inte beredd att släppa Strong….. jag gillar ju det själv. Annars hade man ju släppt den för flera år sen. Men jag kämpar på. Sen är det ju det att jag är oxå ett företag, jag är ofta tjänstledig då jag har pass. Jag vill inte heller gå back ekonomiskt, det har jag gjort länge nu. Sen förlorar ju mitt anseende på att ställa in oxå. Så jag sa åt Ritva att jag gör klart oktober sen slutar jag och hon höll med om det. Så sista veckan börjar imorgon.

Hur blir det då med min zumba? Ja jag tänkte vara i lite olika lokaler och sedan köra zoom samtidigt. Har startat upp mitt konto igen. Hade ju första bland passet förra veckan, det var folk med mig och sen folk på zoom. Men gick inte ut med att det är så för att jag vill testa det först. Det är ju ett bra tag sen man zoomat så jag måste se att allt funkade som det ska. Jo tekniken funkade men Anna funkade inte riktigt. Men det blev ändå ett jätte bra pass 🙂

Nä nu facebook lite snabbt och sen frillan, jobbet väntar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: