Det var lite små kul

Kl 05.30
🌑 0°C

Trött som en gnu på morgonen, ställde om klockan rejält, brukar ju stiga upp vid 05 när jag ska jobba 09. Klockan säger att timmarna jag sovit är ok men inte återhämtningen.

Pian kom förbi på dagen och vi for till mamma och hälsade på. Hon är inte sig själv, hon är trött och verkar glida in i ett stadium hon var i i Pello. Frånvarande och utan livsglädje. Vi har inte kunnat vara där som vi brukar heller. Annika och Thomas har haft covid och är ännu sjuka, Pian har varit sjuk. Jag var på väg dit men då blev jag stoppad av en sjuksköterska där, jo nej kom inte hit för din egen säkerhets skull?? Mamma är isolerad och mår inte bra sa hon. Pia ringde dit lite senare samma dag och då var det inget fel på mamma och inte var hon isolerad sa personalen som var där då. Jag ringde upp dit och frågade vad som är på gång. Och bad dem ringa upp mig när de bestämt sig hur det ska vara. Ingen ringde upp mig! Nå sen blev Savannah sjuk så då vågade jag heller inte dit även om jag själv varit frisk. Men nu så igår var vi! Oh jag vet inte men hon satt som en påse nötter när vi kom dit, huvudet hängde utanför rullstolen och hon var helt ihopsjunken. Det såg så tråkigt ut. Hon satt helt snett! Vi rätade upp henne och drog henne på plats och när vi varit där en stund så blev hon piggare och började komma tillbaka till livet.

Jag hade mitt pass igår på zoom och två i lokalen jag lånat. Jag gick inte ut med att jag kommer att zooma merän till en person eftersom jag visste att det kommer att bli struligt och strul var det från början! Jag böt från min mobils nät till deras nät som inte var så super. Så det laggade lite. Ullis fick problem med att ansluta, jag trodde det var för att jag inte kom ut på en gång och var tvungen att öppna nätet på nytt. Men hon lyckades till slut komma fram. Det var nått med hennes app. Så vi ska testa oss fram lite så vi kan säga till andra som kan få samma problem. Både hon och Marika hade de problemen sist vi körde.

Nåväl när vi alla var där så märker jag att jag glömt pärmen hemma!!!!!! Faaaaan men det gick skit bra ändå, hade plattan så jag snabbkollade där om jag behövde se en början. Det funkade jätte bra. Och det var faktiskt rätt kul att köra på zoom igen. Deltagarna kan ju passet de med så vi hjälpes åt mellan varven. Men snacka om panik när jag märkte att pärmen inte var med! Allt blev blankt!!! Men hela dagen var upp och ner och innan jag skulle iväg så fick jag främmande och jag hade grejer kvar att göra, bland annat få min musik till datorn! Nå fick dit allt men inte den sista låten, jag har tydligen laddat ner den nångång??? Kommer inte ihåg att jag gjort det, nå jag får tag på den på andra sätt.

Rasmus katt Lucifer kommer upp mer och mer och busar med de andra katterna. Balder har ju sin sovplats högst upp i Finns klätterträd. Och nu har Lucifer börjat vara där han med, inte högst upp men han leker i det.

Nä nu ska jag göra mig klar, läsa Happisbladet och föra Savannah till skolan sen bär det av till jobbet, helg jobbet startar.

Simma lugnt


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: