Dubbelt upp

Kl 05.30
🌑 3°C

Vaknade rätt pigg. Gick och la mig efter 23 och somnade på en gång. Vår lilla vildkisse har börjat sova med mig. När jag börjar bädda upp och klär av mig så ligger den färdigt och väntar, Roffe och Balder. Roffe vid mina fötter och Balder lite högre upp. Där lägger den sig efter att ha legat och gosat med min haka en stund, tvättar lite och sen gnuggar han sig, vilar lite och lite mer gnugg. Sen går han ner och sover igen. Men han är nog inte hela natten för han är i sitt klätterträd på morgonen.

Rasmus kom upp vid 06 och Savannah bara en liten stund efter. Hon är på väg att bli sjuk, hon har jätte ont i halsen.

Jobb kl 09, nya låtar på G, jag har skrivit dom igår, nu är det bara att hämta ner dom och sen föra över till plattan. Tror jag tar samma låt i både fitness och Gold men lugnar ner den i Gold. Kollade igår att det funkade fint. Sen har jag två som ska in på Gold klart och nästa veckas fitness. Måste byta block i Strong oxå, det får bli nu, nästa projekt. Fixar det under helgen tror jag om jag inte hinner i veckan….. senhar jag två protokoll till HAIS att få klart…. uiii när ska jag hinna allt?

Ja ja nu ska jag hämta musik, in på facebook och uppdatera, fixa frilla, föra Savannah på provtagning och sen jobbet, jobba till 17….. sen Gold 17.45 och fitness passet 19.10 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: