Sooool

Kl 08.30
🌅 0°C

Steg upp sent idag igen men tydligen behöver jag sova igen lite 🙂 Vaknar upp och det är frost ute så det har varit minus i natt. Men solen började kika fram och nu när klockan är halv 11 så är det stor sol på himlen.

Gårdagen blev väl lite lugnare än igår. Har flyttstädat hos Rasmus och packat de sista sakerna från lägenheten. Nu är det bara kvar två högtalare och en ljusramp. Glömde dom, de är i hans förråd men det tar vi idag. Nu har jag bara kvar att tvätta fönstren och skura hallen en sista gång. Sen är det bara att låsa och gå ut. Nu är min son hemma igen ❤

För mamma känns det jätte bra, det har inte varit lätt. Han har kämpat och nu har han varit arbetslös sen augusti, han har inte bett om pengar förrän nu de två sista veckorna. Jag frågade hur det känns, kan tro att det samtidigt känns som ett nederlag att ha flyttat och måste komma hem igen. Han sa att det ska bli skönt med ett fyllt kylskåp igen. Jag sa att han ska inte se detta som ett nederlag utan se det som en återhämtning. Han har kämpat och behöver få vila lite. Han söker varenda jobb han hittar, ha har sökt servering på Ikea, kriminalvården, affärer och han söker utbildningar. Han har en super stötta i Minna, hon har puschat och skickar annonser, skickar länkar och pratar med honom. Hon kan ju det här, hon har jobbat med det. Hon har varit en stötta i mycket, ja både hon och Pontus. Inte bara för alla våra ungar men även för mig. Jag är tacksam att jag har såna människor i mitt liv. Vår vänskap har varit i över 30 år, så de är båda viktiga för oss ❤

Nä nu ska jag iväg och tvätta fönster, sen ska jag jobba och hela passet, så ingen toning idag.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: