En otrolig dag!!!

Kl 08.30
☀️ 8°C

Vi har haft en varm höst ändå. Det har regnat otroliga mängde de sista dagarna. Det har öst ner så man har varit tvungen att gå ut och titta för det har dånat i taket! Alltså vilken dag det blev igår…. helt jäkla galen!!! Steg upp ja vid halv 6 som jag skrev igår, gjorde mitt morgon jox som jag alltid gör, kattskålar och hundskålar och mat och rensa lådor, sopa efter katterna osv. Sen det vanliga, Aftonbladet, blogg och facebook. Men sen hade min rumpa suttit klart. Kollade att jag hade allt klart för dagen, att allt var packat. Allt förs zumba kidsen och allt för vårt event, Låt hjärtat va me’ Klockan 09.30 var jag på FysioGym och gjorde klart allt för kidsen. Klockan tio körde jag igång dom. Det var vår sista gång för den här terminen. Sen hem, bara byta kläder och iväg till Rasmus, vi började flytta hans grejer, Petra var redan där, hon hade börjat städa, jag och Dennis kom vid 11.30. Då var det bara att köra igång, du gör det och du gör det, du går ner med det och det här ska ut, kör iväg detta till oss och bär ut vår soffa, Mamma kommandoran var på plats. Men jag hade inte mycket tid, kl 14.30 skulle jag ju vara på Korpen. Men vi fick sängen, Dennis skruvade ner och upp den på plats, soffan till oss, vi slängde vår egen, den var så äcklig och söndrig. Sen en massa lådor och annat. 14.15 satte jag ner arslet i köket för en kopp kaffe, byta kläder och iväg till Korpen, puuuuuuust!!!

Låt hjärtat va me’ eventet blev riktigt bra, det enda var att vi drog över tiden REJÄÄÄLT, nästan en hel timme!!! Så där har vi nått att jobba på. Minna som inte kunde vara med och hoppa på golvet var vår Hej, välkommen och bocka av folk arbetare, skära frukt och hålla kolla på vatten och kombucha, så bra, då hade vi kolla på allt.

Det var riktigt roligt, vi hade naturligtvis zumba men sen både Body Groove Movement, kettlebell, Body Balance, Body Combat, Lavis, salsa, core och zumba toning/body toning. Vi hade bara en kort paus för utlottningar och lite frukt. Vi fick in 4020 kr och jag tror alla var nöjda ändå ❤

Kom hem strax innan 18, bytte kläder igen drog iväg och käkade med Dennis, Alicia, Amanda, Rasmus och Minna. Efter det for vi och handlade lite fredags gott jag och Rasmus. Sen en sväng förbi hans lägenhet och hämtade upp lite kattskålar, tv och tvbord. Väl hemma så plockade jag upp lite i hans rum, tog bort skräp och ställde iordning lådor. Hängde upp tvätt från maskin och satte på en till. Efter det var det dags för en efterlängtad BASTU, då var klockan över 22! Tvättade håret, satte mig i soffan, tog lite glass men orkade knappt äta upp. det var bara att gå och lägga sig, över 40 200 steg senare……

Ni ser gårdagens nattsömn….. den var inte så grejt. Men i natt har jag sovit 8.5 timmar!!

Idag blir det, grejsa lite med Savannah, vi ska dejta. Sen iväg till Rasmus lägga, hämta grejer, städa lite och sen ska jag till mamma. Hon har inte haft besök på flera dagar. Pia och Annika är sjuka och jag har haft häcken full hela veckan!!!!

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: