Seg dag

Kl 05.30
🌑 8°C

Det har öst ner i natt. vaknade flera gånger av att det verkligen öste ner. Det blev inte många timmar sömn i natt. Strax över 3 timmar!!! Jag vilade ju en skvätt på dagen, typ en halv timme men sen små somnade jag under Idol….

Jag och Maria var ju på väg igår att hjälpa till att söka salukin som var bortsprungen i Kalix. Man hade ju sett den efter E4an på väg mot Haparanda. Men då hade den kommit hem vid 04.30 på natten. Så skönt, ömma trampdynor hade hon men för övrigt i bra skick. Tänk at den klarade E4an, den är hårt trafikerad. Men det är nog därför den kommit mitt i natten, det är inget trafik då. Gud så skönt, stackars lilla vovven. Men hon kom förbi här ändå en sväng på förmiddagen, fikade och uppdaterade oss om livet.

Jag och Danne var ut och käkade med Stefan. Efter det en prommis med Roffe. For sen och handlade alla frukter jag behöver till idag. Gjorde iordning mina papper, skrev ut det jag behöver, packade priserna. Kollade igenom låtarna, kollade att alla korrar var med, att ordningen stämmer. Nu kom jag på vad jag inte tagit med…. cooldown!!!! Nå bara och lägga in den 🙂

Idag blir en stressig dag, zumba kids nu på morgonen, sen hem, byta kläder, till Rasmus och bära möbler, sängen och soffan kommer idag. Sen är det små grejer kvar som hans dator, ja datorbordet får vi nog oxå ta hit. Klockan 14.30 ska jag infinna mig på Korpen och börja göra iordning för vår Gala 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: