Sköna måndag

Kl 05.30
☁️ 7°C

Vaknade redan halv 6 men låg kvar i sängen till 06 och gosade med katterna, Finn kom och la sig på mig… rumpan på mitt öra, (låg på sida) Balder kom oxå och gosade en stund med mig. Han är så försiktig, han har börjat göra som Finn, försiktigt krafsar han mig med ena tassen som för att göra mig uppmärksam på att han är där. Finn går ju inte att missa, han är ju så stor 🙂

Jobbade igår, 08-20, kom hem och satte mig i vår nya myshörna framför kaminen. Satt och pratade med Savannah. Hon har en kompis vars mamma har cancer. Hon var friskförklarad under förra året men nu för någon månad sen kom den tillbaka. Förra veckan blev hon dålig och man kunde se att den hade skickat metastaser överallt i kroppen. I förrgår blev hon riktigt dålig och de åkte in, cancern hade typ tagit över hela hennes kropp. Hon blev kvar i Kalix, hon låg i koma med smärtlindring och i natt dog hon. Tänkt vilket explosivt förlopp! Så hemskt, tycker synd om barnen som lämnas efter, den yngsta är typ 8 år. Usch vad hemskt. Lider med dom. Vaknade till vid 04 och det första jag tänkte på var denna kvinna, undrade om det var över nu och jag har inte ens träffat henne.

Idag har jag lunch möte med Anne, sen ska vi iväg på en grej. Telefon möte med Savannahs läkare kl 15 och sen pass på kvällen. Jag har bytt plats på toningen och fitness passet. Så det blir toning idag, fitness imorgon. Det blir lättare så får mig, då slipper jag dra fram grejer på tisdag ef jag ska hinna från det ena stället till det andra.

Ja ja nu ska jag in på facebook och sen fixa frillan så jag hinner gå igenom passet innan min lunch date 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: