Ont i benet!

Kl 06.00
☁️ 8°C

Uppe med tuppen fast jag är ledig idag. Men jag har Zumba Kids kl 10 och jag vill hinna göra mitt innan jag ska iväg.

Igår började jag helt plötsligt att härja med utemöblerna av någon anledning men skönt var ju det för nu är det gjort. De står under tak! Då slipper jag göra det när jag har ledig helg. Men naturligtvis skulle jag ju då skada mig på köpet, det hör ju liksom till när jag ska göra nått sånt. För ett par år sedan hände det när jag tog fram allt, då föll en av betongplattorna över mitt ben och rev upp hela benet. Jag blödde så inga plåster stoppade det hela, utan Dennis fick åka och hämta åt mig sån plåsterlinda som jag drog runt benet då först slutade det eller det slutade väl inte men det blödde inte igenom. Men jag blödde i flera timmar. Nu igår var det alltså dags för samma ben igen. Jag stod på huk vid altanen som på det stället är uppbyggd kanske en 40 cm. Det ska bli ett räcke där men det är inte klart än så överliggaren är inte fast spikad…… vilket jag glömde bort- Tar tag i den och ska häva mig upp på altanen nå vad händer, plankan flög iväg och jag flög bakåt men faller inte. Jag lyckas hålla balansen trampar ner vid tvätt trumman jag har stående där som en lyckta och de är ju som ni vet rätt så räfflade på utsidan. Jag smäller i och river upp benet men denna gång var inte det så farligt, jag hade jeans på mig. Men den svällde upp på en gång både framåt och åt sidan. Jävlar vad ont det gjorde!!! Nå inte bättre än att jag var ju tvungen att springa in med det andra benet, knäet, rätt in i balkongdörren och det gjorde ont så in i h*vetet! Knäet gör nu bara ont när jag belastar det som att gå i trappor eller lägga över vikten på det benet. Men det andra gör ont hela tiden, det värker och är stelt där jag rev upp det. Svullnaden har väl lagt sig lite iallafall. Men igår kväll var hela vaden upp mot knäet och ner till vaden svälld!

Gången innan var det lite värre!

Saknade ju mina djur igår så jag gick ut där de ligger begravda några av dem. Tre av dem står ju i urnor här inne, Tiara, Atlaz och Ozzy. Fotade lite när jag var där. Det var nog så mitt härjande med utemöblerna startade. Det var ju så härligt väder ute igår igen.

Dom ligger alla eftervarann men jag har samlat stenar och sånt på Gudruns grav, hon ligger där. Men det var ju inte så snyggt med en djurkyrkogård radad vid staketet. Så jag vet var de alla är men nu får det blir så här.

Var en snabb prommis med Roffe oxå igår, det är ju sånt kanon väder. Man kan inte låta bli att fota.

Nä nu ska jag sätta igång, måste gå igenom korrarna, fixa frillan och sen är det dags att åka!

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: