Vaknar och är ledsen

Kl 07.00
☀️ 7 °C

Somnade redan vid 23 igår, la mig efter 22. Trött som en gnu. Sov hela natten, var upp och pinkade en gång med sov nog igen innan jag lagt mig skulle jag tro.

Jag vaknar i morse och känner mig ledsen av nån anledning, Ellens fjädrar i drömfångaren dinglade ordentligt så jag sa godmorgon till henne. Sen tog jag tag i diskning av kattskålar och utfodrade alla katter, rensade lådor och sopade efter dom. När jag står nere i källaren och diskar Bamses skål så faller käppen som Ellen brukade sitta på när jag duschade henne. Hon är nog här och gör sig påmind. Jag fällde några tårar över henne.

Jag har som en klump i magen idag, något är inte bra och jag vet inte vad. Folk brukar fråga mig, är du aldrig ledsen. Jo det är jag, jag har sämre dagar. Tidigare tog jag med mig mina rottisar och gick ut i skogen, en termos kaffe och mina cigg och så satt jag på en stubben medans hundarna rusade runt, grät och återhämtade mig av alla dofter av träden, det bästa var när det var lite fuktigt ute för då luktar det mer. Sen satt jag där och filosoferade ett bra tag och när jag kände att humöret vände så for jag hem. Idag har jag inga rottisar, jag har fina Rolf, men han skulle inte våga lämna mig i skogen och rusa runt eller så skulle han försvinna 🙂

Jag saknar alla mina djur idag, Tiara, Exo, Nellie och Atlaz, jag saknar mina katter, Ozzy, Gudrun och alla andra, Ellen och gaphalsen Tintin. Men det är något annat oxå, jag kan inte sätta fingret på vad, men något annat är konstigt, fel. Nåväl jag brukar komma igen snabbt, jag behöver någon timme att var ynklig sen går det över.

Inget pass igår, inte en enda bokning, alla som varit bokade hade bokat av, det var jobb och skador. Men men så är det. Åkte på jobb istället för passet, böt pass, jag blev ledig lördag så slapp jag ta sem.

Underligt väder igår, vaknade till full storm och helt plötsligt så sprack det upp och vädret blev kanon, 12 grader hade vi som mest. Det var riktigt varm i solen ❤

Nä nu ska jag fixa håret och sen ska jag iväg och fika med en gammal klasskompis, jag har sett henne en gång sen vi gick ut Tornedalsskolan tror jag! Så det ska bli spännande 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: