Från 4 till 0

Kl 06.00
🌪☔️ 8°C

Vaknade i natt av att det tjongade i skorstensplåten! Det blåste rejält. Och det har bara fortsatt. Var ut när jag steg upp och kollade att alla möbler hålls där de är. Nu när jag har ledig helg nästa gång ska jag ta undan dom.

Jag var ledig igår, helt ledig, inga pass heller. Skönt för omväxlingens skull att bara vara….. fast det var jag inte riktigt. Klockan 13 hade vi möte med NSD, intervju med foton, men sånt är ju bara roligt. Sen var vi och handlade med styrelsen till kuren 🙂

Jag och Savannah var på Subway och käkade, somnade på soffan när jag kom hem, sov 2.5 timmar fatta!!!!! Nå sen hade jag lite svårt att somna när det var dags för sängen. Men jag trodde jag skulle vara vaken hela natten typ men se det gick att somna rätt fort ändå.

Idag blir det Strong men inga bokade ännu, stänger passet vid 12 om det inte kommer bokningar. Det var 4 för nån dag sen, sen bra två och tillslut var bara 1 bokad och i morse var även den borta 😦 Jag kämpar som ett djur för detta pass, det är bara för att jag älskar det själv. Jag tror jag behövt ställa in det 3 gånger genom tiderna för att det varit 0 bokningar. Jag har kört för 1 person några gånger och även för 2 men vi brukar snitta ialf 5…. men men så är det. Gruppträningarna verkar gå sämre överallt…..

Men innan allt detta så kommer Pia och Tuula, vi ska gå igenom lite papper och fylla i för föreningen 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: