Men så jäkla kul!

Kl 06.15
☁️ 7°C

Tog lite sov morgon, steg upp först 06.15. Klockan ringde halv men jag ställde om den. Jag gillar ju att vara vaken tidigt.

Satt och blavade på Aftonbladet, snubblade förstås över artiklar ang kriget. Det verkar som om Ukraina rycker fram ordentligt, de tar fler och fler ryssokuperade byar nu. Sen verkar folket i Ryssland nu våga tycka till mer offentligt, göra lite narr av kriget. Efter det senaste från Putin om mobilisering så flyr folket Ryssland. Men nu stängs gränserna för ryssarna, svårt läge det med. Är det humant? Det är ju inte folkets fel att han är skvatt galen. Men och andra sidan om halva Ryssland är i Finland, vad gör han då?

Sen nästa, det här med Iran, så jävla hemskt! Hur de tar livet av kvinnor, misshandlar, snor kropparna så de inte kan begrava dem. En familj som förlorade sin dotter i demonstrationerna lovade att inte hålla begravning, tänk att de fick lova det!!! Men ändå tog de hennes kropp och hon begravdes på ett helt annat ställe! Tänk att de gör så, det är ju någons barn!

Korea skjuter missiler mot Japan, vad fan händer i världen!!!!! När ska det här ta slut, pandemin ger sig men då hotas världsläget istället!!!

Nä huvva nu skriver jag om nått roligt och trevligt istället, som zumba ❤ Körde ju min premiär igår på Gold, 25 anmälda men det var flera som var ute på resa, sjuka, jobbar och skadade. Men så roligt det har ökat med några personer sen i våras. Passet som var en tripp down memory lane gick nog hem, folk log hela tiden, alla nickade igenkännande, så kul. Sånt gillar en zumba fröken. Härligt att vara tillbaka i lokalen, det är så mysigt där och man kan inte sticka under stolen med att det är Happis bästa lokal just nu. Och sen mitt himmelrike, en STOR SCEN! Sen var det bara att packa ihop grejerna och snabbt dra till FysioGym, rigga upp för toning. Stressade på som tusan men när jag var klar så hade jag ännu 10 minuter till godo, inte illa 🙂 6 stycken blev vi tillslut.

Ja ja nu ska jag sätta igång dagen. Har babblat med Nina om dittan och dattan, vi pratade över en timme. Det är länge sen vi tagit ett maraton snack. Så det var riktigt roligt att komma upp to uppdate igen.

Gårdagen saldo såg ut så här 🙂

Glömde starta klockan på Gold, så hela uppvärmningen hann nästan gå innan jag startade den. Så därför var tiden typ bara 45 minuter. Nu väntar dagen, intervju med NSD och sen lite av varje som ska göras. Jag är ledig idag, härligt ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: