Fan!

Kl 05.30
🌑 4°C

Hellvete och jävla fan, jag försov mig. Jag brukar ju stiga upp vid 04.00 när jag ska börja 07 men vaknar 05.30!!! Bara och fixa katterna tar 20 minuter iallafall! Så det har inte blivit någon mysstund framför datorn idag inte! Nå får ta igen det imorgon istället. Men det är så jävla irriterande, jag hade mobben på ljudlös under passet och glömde sätta på ljudet igen så då gick det som det gick!

Jobbade ju på förmiddagen igår, sedan blev det Strong Nation och vilket pass, sååååå jäkla roligt var det. Tappra brudar på plats, jag kunde köra lite extra med dom. Hade lite alternativ på några ställen men för övrigt var det bara att köra och så roligt. Passet gick i en rasande fart och sen var vi helt plötsligt framme vid cooldown. En grej jag måste fundera på är en av tjejerna, hon har problem med handlederna och kan inte göra typ armhävningar allt för länge så hon står i planka men tänker att det blir ju stå tråkigt att stå i planka jämt oxå. Ska ta ut lite annat till henne.

Ja ja nu fixa frillan, facebook får bli under tiden jag sitter och virkar hår tillbaka i skallen 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: