Ännu en ledig dag

Kl 06.30
☁️ 6°C

Tråk väder där ute, igår sken solen iallafall. Nå alla väder går bara du har rätt kläder. Så en prommis med Roffe blir det. Men först allt annat som ska göras, facebook, frillan, korrar, tvätt och lite anat små jox.

Passet igår gick helt ok, lite småvirrig men det har väl att göra med att jag jobbat helgen, det är alltid lite virrigt efter helg, ja nå inte alltid men då det blir så har jag ofta jobbat. Vissa helger hos oss är lugnare än andra pga olika saker men du ska ändå vara där, du har ända allt som ska göras och 12 timmar är 12 timmar både lördag och söndag.

Idag blir det toning, så dom korrarna ska göras plus lite av Gold, körde halva igår, idag blir det andra halvan.

Balder eller Ballen som han tyvärr får heta mellan varven 😂 har sovit med mig i natt. Vaknade av att jag kände honom komma smygande. Han la sig bredvid Roffe, jag klappade honom försiktigt. Men sen tänkte jag att nu får du söka upp mina händer. Och helt plötsligt tog han sats och kom och tröck sig mot mitt ansikte och kelade. Han la sig på mitt bröst och där blev han liggande ett bra tag. Han satte in huvudet vid min hals och så låg han och sov hur länge som helst, spann gjorde han oxå som en utombordare! Det tar sig, det tar sig. Han flyr inte längre när man går förbi honom han är på golvet. Han vågar sitta kvar. Man märker att det vilda beteendet ger sig mer och mer men det sitter nog oxå i hans instinkter.

Vi har pratat med Järre om mamman och enats att ta in henne och kastrera den. Järre ordnar för henne så hon kan vara och tillfriskna hos honom efter att op är gjord. Men än så länge har de inte sett henne. Hon försvann efter att vi tog ungarna. Så hoppas hon kommer tillbaka snart.

Ja ja nu ska jag ta tag i dagen, så jag är klar till att Pian kommer, vi ska till mamma 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: