Helgen är klar

Kl 06.00
☁️ 5°C

Oh vad skönt, helgen är färdig jobbad! Ledig idag och imorgon, jag behöver få pusta ut nu. Jag har varit kanon trött hela helgen! Så jobbigt att jobba när man är trött.

Men jag fick gjort en del innan jag drog till jobbet igår. Vi har ju en del tunga saker som behöver flyttas när vintern kommer och Danne hjälpte mig igår att sätta dom dit jag vill ha dom. Nästa helg jobbar han och då har jag ingen hjälp. Har flyttat dom själv förra året men det var asjobbigt. Man kan inte knuffa eller dra dom för då förstör man ju altanen så dom måste lyftas. Det är bla en enormt stor förvarings låda som vi har dynor och annat jox i, stora parasollet och betongfötterna till parasollerna vi har vid fönstren. Men nu så nu kan jag joxa själv nästa helg med resten. Till det vill jag inte ha hjälp heller. Jag gör på mitt sätt och vill inte ha någon som ifrågasätter och kommer med sina idéer, jag har lastat dessa möbler så länge nu så jag vet var allt ska vara, var det passar. Så det blir mitt göra under nästa helg.

Idag blir det zumba fitness, roligt, alltid härligt att få dansa lös. Nu är det verkligen dags att ta tag i Zumba Gold nästa vecka startar vi så det blir veckans göra. Inget nytt till de andra för jag måste dansa igenom Gold programmet varje dag nu.

Tänkte jag skulle försöka hinna till mamma oxå idag, Annika far imorgon så då sprider vi på det. Pia var igår. Men nu så in på facebook och uppdatera och sen föra Savannah på provtagning.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: