Zumba kids och sen jobbet

Kl 06.45
☁️ 9°C

Faaaan jag försov mig, det brukar inte hända, men jag orkade inte stiga upp. Skulle bara lägga huvudet på kudden i några sekunder och det blev 45 minuter!!!! Nå det är ingen fara jag hinner men jag gillar inte när jag måste stressa, jag vill ta det lugnt på morgonen.

Vi var på morgonen och vaccinerade Balder så nu är han klar, avmaskad och chipad. Jepp fina Balder. Måste beställa tid för chip på Bamse oxå, han är inte chipade och det blir lag på det fr 1/1 23. Jag tror inte han är det, måste fråga Dennis. När vi kom till Happis så hämtade vi upp Savannah och for och åt på Subway. Sen var det jobb resten av dagen.

Jag blev lite firad igår, jag fick en ångtvätt av Danne, skit bra en med både skurfunktion och såna små munstycken så jag kan ta fogar och runt kranar och annat, helt perfekt, jag har tjatat om en så länge. Sen fick jag en jätte fin mugg av Savannah, en mumin, den påminde om mig tyckte jag 🙂

Hon är så fin min underbara unge ❤

Ja ja nu ska jag börja gå igenom min korrar, Zumba Kids kl 10.00, ska bli jätte roligt ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: