Veterinär

Kl 05.00
☁️ 8°C

Varmt och fuktigt ute… eller varmt men 8 grader när jag steg upp. Det är ju ändå snart oktober.

Får se vad gjorde jag igår? Jo jag renskrev vårt möte, skickade iväg lite inbjudningar till vår invigning av vaken, jobbade ett par timmar med sånt på förmiddagen. Hade sen främmande, Nina O kom förbi. Sen hann jag på en prommis med Roffe en sväng innan det var dags att infinna sig på jobbet.

Idag bär det av till Kalix, Balder ska på veterinärbesök, vaccination idag. Danne är ju oxå ledig så han följer oxå med. Vi möter upp Carina i Kalix, brorsan Aslan ska oxå vaccineras idag. Sen är det jobb idag igen.

Idag fyller både jag och min finaste Finn år, Finn blir 5 år och jag 57 🙂

Grattis min bästa och finaste Finn på din dag ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: