Vilken helg

Kl 05.30
☁️ 10°C

Satan i gatan, börjat snart att jobba!!! Här har jag suttit i allsköns ro…. kände på mig att nä nu är något knas. Japp och det var det. Börjar ju jobba snart, INTE kl 12 som jag trodde 🙂

Helgen har varit jätte bra, hunnit med massor. Igår fixade jag bort alla kläder från Rasmus rum, städade, möblerade och gjorde fint. Så nu har han bara att börja flytta in. Har försökt göra det som han ville och så att allt får plats. Fick även plats med Savannahs nagelhistorier, trodde faktiskt den platsen skulle ryka men nej hittade plats även för det. Tur att man är bra på att organisera 🙂

Hunnit in på facebook redan, uppdaterat där, uppdaterat timecenter för hela året så att man inte behöver tänka på det mer. Gjort ett zoom möte, ska ha ett idag med Päivi. Vi ska planera Låt hjärtat va me’ grejen. Hon är jätte upptagen med mycket möten och sånt på jobbet, sen har hon ju oxå pass vissa kvällar, jag jobbar kvällar och har pass på en del av dem som är lediga. Hon kan inte komma ifrån på dagen då jag skulle ha kunnat. Så å får det bli zoom 🙂

Ja ja nu ska jag fixa frillan, ta med mig lite frulle och sen iväg till jobbet ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: