Sköna söndag

Kl 07.15
💧☁️ °C9

Inget regn just nu men det har regnat, just nu uppehåll. Tänkte hinna ut med Roffe nånstans oxå idag, bara det inte regnar.

Igår var en dag med mycket göra, det kändes som om jag inte hann landa hemma mer än en timme åt gången 🙂

Dagen började ju med att iordningställa alla mina papper, mina grejer som skulle med till kids uppstarten, dricka en snabb shake. Sen drog jag iväg till FysioGym. Där var det i sedvanlig ordning att börja med att plocka undan grejer…. men jag har lärt mig att det liksom ingår i sysslan så jag far lite tidigare så jag kan göra det. Det spelar egentligen ingen roll har jag kommit underfund med. Då kan jag ju ställa det som jag vill. Det är ju så när alla har tillgång till ytorna.

Men sen började barnen att trilla in, en efter en, oooooh vad kul att se dem igen. Det var tre nya anmälda, 2 mindre en 4 åring och en 4,5 åring. Dom var jätte duktiga båda två, det är inte så lätt i den åldern. Det är inte bara koordinationen, det brukar komma jätte fort när det är små barn, då är det värre med vuxna när man kommer till den biten. Med små barn är det mer uthålligheten, de orkar inte lika länge, de kan ledsna efter två låtar om nivån är för hög. Och nu är det ju tänk från 6 år. Men dessa två var jätte duktiga båda två. 4 åringen satte sig och vilade en stund, satt och tittade på, sprang och kramade om mamma då och då men det är ju helt ok. Hon var med här och där 🙂 En flicka kom inte men då hade pappa missat, vi råkade på dom på stan lite senare under dagen.

Men det var en bra grupp, låtarna gick hem, korrarna var inte för svåra, allt flöt på. Så fiiiiina och duktiga barn ❤

Vi var efter ZK och fikade med Pia, Felicia och Eddie. Sen var jag iväg och hämtade Savannah från Spolanders. Jag och Savannah var på Dollarstore, Dennis och Lise kom förbi här en sväng. Vid 16 var jag och Pia förbi hos mamma på fika. Ungarna var oxå med. Klockan 17 hade jag och Savannah date med Lise och Dennis på vår indiska restaurang. Landade i soffan igen vid 18,30….. kollade tv en stund och vid 22 gick jag och la mig. Jag var så jäkla trött.

Det är aldrig ensamt i min säng, jag har Roffe under täcket vid mina fötter, Finn ofta på magen och Balder har börjat komma och sova på mina ben. Finn skulle säkert sova vid mina fötter men där är ju Roffe och han låter som en utombordare under täckte när Finn trampar över honom. Men Finn har lärt sig att Roffe kan ligga där så han känner sig försiktigt fram med tassarna innan han trampar ner.

Ni har väl vid det här laget lärt er mina rutiner, nu facebook och sen frillan, bokföring tänkte jag oxå klämma in. Efter det lite tvätt och så tänkte jag dra ut på stan, måste köpa klädställningar, kraftigare sån som håller våra vinterkläder. Jag ska flytta dom idag. Sen är källaren redo för att Rasmus kan flytta hem.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: