Premiär på Kids

Kl 06.15
💧 9°C

Stigit upp i ottan, vill vakna ordentligt innan jag ska göra mig klar för mina kids. Får se då, det brukar bli nått frånfälle och ibland dyker det upp barn som inte är anmälda. Det är några som klickat i intresse men inte mer. Så får se då, spännande. Annars blir det en bra liten grupp. Alla utom två har dansat med mig tidigare. Så vi får planera lite Halloween party tänkte jag oxå, ska kolla med stationen, de ska ha för småbarnen. Kanske om jag kan komma med mina kids så dansar vi som ett litet uppträdande så får de klä ut sig och parta med Stationgänget. Sen måste jag höra med Anne om hon har nått på G så vi kan få oss ett litet uppträdande. Avslutningen måste jag oxå planera, men den har redan börjat ta form i huvudet på mig så det är på gång.

Vad hittade jag på igår då….. jag för det första så steg jag ju upp före fan och trodde att jag skulle börja jobba kl 07…. Gjorde mig klar och var ner och väckte Danne, jag ska och jobba strax, ska du börja kliva upp så Savannah kommer iväg till skolan hon med. Jag visste att han börjar 09. Va säger han nyvaket, inte ska du ju jobba, det är ju jag. Jo sa jag och skrattar men du börjar ju först 09! Men du är ju ledig säger han, skrattet frös fast! Nej du skojar säger jag, näää svarar Danne, du är ledig idag!!! For upp som en skållad råtta för trappan och kolla schemat i mobilen och ja ja men sann, där var det tomt för dagen! Men hellvete oxå och här har jag klivit upp hur tidigt som helst men och andra sidan, jag var klar med alla morgon sysslor och klockan var bara 06.30 🙂 Ja ja det var skönt. Dansade igenom mina korrar, förde Savannah till skolan. La mig sen på soffan, glodde lite tv, små slumrade lite, vaknade till med ett ryck, kollade klockan, 09 undrar om jag hört Danne fara till jobbet….. ringer honom och det ringer i källaren. Nej han har försovit sig! Så han flög upp. Så kan det vara hos oss, en är på väg och jobba när man inte ska och den andre far inte iväg fast han ska! 😀

Var och hämtade Savannah från skolan, hon hade håltimme(ar) så vi var på Swedol och köpte en ny epa skylt till hennes bil och sen var vi och åt på Minerva. Övade mer på mina korrar, skrev om lite, jag har en 4,5 åring och jag är lite rädd att hon inte ska klara det. Åldern är egentligen 6 men jag tänkte att hon får prova. En del fixar det jätte bra iallafall. Men jag vill inte att hon ska känna att oj de andra kan det här men inte jag.

Det regnade ju hela dagen igår men helt plötsligt sprack det upp och det blev soligt. Jag satte selen på Roffe och skyndade mig ut på prommis med honom, det var så fint ute, klar och ren luft, det var varmt så det var en riktigt härlig prommis. Det började regna igen när jag var nästan hemma. Grannens träd var så fint så jag var tvungen att fota det. Färgerna nu på hösten är ju otroliga.

Danne kom hem, han ville vila så jag for till Jonte, Nette och Freya, världens finaste Freya, hon är sjuk, lite små febrig och mest troligt höstblåsor på gång. Det går på hennes förskola så får se om då om det är det eller bara nån vanlig feber.

Efter det var vi och handlade, kollade Fångarna på fortet och sen gjorde jag det sista för kidsen, övade de nya låtarna och planerade lekarna för alla 5 gånger.

Haparanda Arctic Ice Swimmers (vårt vakbad) grävningen för vår kabel är i stort sett klar, yeeeey. Gick förbi där igår igen och kollade. Värmemattorna är beställda, Pia och Jussa var och hämtade materialet till flytbrygga och kur. Strömbildaren är inhandlad, så det närmar sig. Vi ska strax ha möte och planera invigningen, regler, kostnader osv. Så det känns riktigt roligt att få komma igång med detta 🙂

Savannah och Balder The wise & Brilliant som han heter bondar mer och mer. Han kommer till sig, inte lika rädd längre. Men de andra djuren har han varit kenis med hela tiden. Han har aldrig fräst åt dom, vare sig till Roffe eller de andra katterna. Larry kom hit och han accepterade den direkt. Det är oss människor han haft svårare för. Men han blir modigare och modigare. Och ligger han och sover så går det hur bra som helst att kela med honom. Bara du får fast honom (inte det lättaste minsann) så är han inte rädd. Men har har det så kraftigt inbyggt i sig att fly.

En mycket älskvärd katt ❤

Nå niin då ska jag in på facebook en sväng och göra mina uppdateringar, sen frillan och sen ska jag infinna mig på FysioGym och göra iordning för barnens ankomst 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: