Tidig uppstigning

Kl 04.30
🌑 10°C

Klockan ringde redan 04 men ställde om den på 04.30 men jag kunde inte somna om, så jag bara låg och funderade över allt, mina djur som är borta, livet som det är nu. Jag är ändå rätt nöjd med allt just nu.

Idag blir det jobb kl 07 därav den tidiga uppstigningen. Jag måste få mina timmar på morgonen, med radio, Aftonbladet och bloggen. Sen är det ju hårfix och lite sånt innan jag ska iväg.

Så här sitter jag varje morgon nuförtiden 🙂

Idag tänkte jag fara till mamma efter att jag slutat jobba. Bara det är väder så går vi ut en sväng annars får vi väl sitta hos henne. Kanske jag skulle ta med henne på en hammis på grillen nedanför henne. Mamma gillar ju hammisar. Kan kolla om Rasmus följer med och käkar med oss. Savannah åker till Spolanders efter skolan och Danne jobbar. Men Pian kanske oxå vill hänga med. ska kolla under dagen.

Sen är det att göra klar för zumba kids, uppstart imorgon, tror jag hade 7 eller om det var 8 anmälda. Sen får vi se 🙂 Ska skicka ut påminnelser idag så alla kommer ihåg att vi startar och var vi ska vara.

Passet gick bara bra igår, lite nygamla folk som dök upp, roligt. Pia testade igår igen men det funkar inte riktigt med hennes rygg. Hon gjorde det jätte bra men det går inte oh kunde göra det mesta men rotationer går inte. Jag hon gjorde andra rörelser så går det inte riktigt fast hon kämpa tappert över halva passet. Ja ja ska in på facebook en sväng och sen börja fixa håret.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: