Hickat

Kl 07.00
☁️ 10°C

Alltså Danne sa att jag hickat som tusan i natt. Han hade försökt väcka mig, inte nu knuffa men han hade pratat och jag vaknar ju av inget men jag hade inte ens reagerat!? Konstigt jag har aldrig hikat på natten, men nångång ska ju vara den första 🙂

Jag var ju ledig igår, var ut och prompade med Roffe trotts regnet. Tog det lugnt bara. Sen var jag till Kalix med Savannah, hon hade läkartid, lite förändringar i mediciner men inget annat. Vi stannade i Sangis på grillen och åt, de har så god mat.

Nina kom hit med Sky igår, vi tänkte att jag är hundvakt när hon åker och jobbar i Norge. Det gick bra mellan hundarna så det var helt ok. For och körde mitt pass. Och när jag kommer hem så ser jag, Roffe har markerat precis överallt där Sky har varit, det var säkert tio fläckar, och jag hittade mer i morse. Den är oxå okastrerad och det kände väl Roffe av då. För så gör han inte om den andra hanen är kastrerad. Både Diesel och Larry är ju här men de är båda kastrerade. Roffe skulle ha markerat i soffan och överallt om den kommit hit två veckor. Så jag var tvungen att tacka nej. Men jag funderar fram och tillbaka om jag skulle komma på någon annan som kunde ta honom i två veckor…..

Jobb idag, inget Seskis, det regnar och Pia har inte sovit sen 03 i natt. Jag har oxå sovit sämre, varit upp och pinkat två gånger, vaknat flera gånger och ja som sagt hickat, inget jag själv märkt. Kollade klockan och den bekräftade känslan av natten 🙂

Ja ja nu blir det facebook en sväng och sen fixa håret. Jobbet kallar in mig kl 12 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: