Godmorgon världen

Kl 04.30
🌑 10°C

Igår när jag steg upp så kändes det att orken har börjat återvända. Jag fick min cooldown gjord till kidsen, jag gick igenom alla låtar och kollade att korrarna var ok.

Sen tog dagen fart. Danne hade ju tömt spaet och rengjort det, så jag vek in allt i friggeboden. Sen tog vi ner studsmattan, sköljde av allt och satte in den. Efter det åkte värme mattorna ner från taket och de är nu sköljda och står på tork. Så idag när jag kommer från jobbet så tar jag in dom.

Sen tog jag tag i rummen här inne. Jag städade ut lillrummet och så började jag bära upp det som ska upp från källaren så att Rasmus får plats. När man organiserar så är det inte så mycket ändå. Men då ska hans grejer oxå in där.

Herreguud vad vårt wifi svänger hit och dit, jag tappar täckningen hela tiden! Jag kan inte vara på husets wifi, det funkar inte alls, jag måste dela från mobben, det går bättre!

Nå niin efter att vi tagit in allt så var vi och käkade med Marianne. Vi for till Lei Lani. Sen handla lite valvaka snacks, iväg och rösta och så hem. Gjorde klart det sista jag tänkt och sen satte jag mig framför tvn. Men somnade rätt fort så jag gick och la mig.

Idag blir det jobb kl 07 och sen har jag pass ikväll. Såg att det var rätt bra bokat på Strong oxå, vad kul. Av nån anledning så har det passet ofta gått bra på Fysio. Innan jag slutade där sist så kunde vi var 10-12 mellan varven. Fast då var det mer fart där överlag. Men nu hoppas vi att vi får igång det igen. Det har redan börjat snurra mer där. Roligt så vi kan hålla igång.

Ja ja nu ska jag in på facebook och uppdatera där och sen fixa frillan och så bär det av mot jobbet.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: