Mamma fyller år

Kl 08.00
☀️ 7°C

Underbart väder där ute, hoppas man orkar ut på prommis idag med Roffe, han var lite rastlös igår och sprang och glodde på mig så fort jag närmade mig hallen.

Jag är ju sjukskriven helgen, förmiddagen igår gick åt till att bara vara, blogga göra sånt på datorn. Kollade lite tv, fikade. Var och förde dricka, pizza och alvedon till Rasmus, han är sjuk. Han har haft feber och hosta hela veckan. Sen tog jag tag i sånt som bara legat som behöver bli gjorda, städade oxå där jag var och plockade. Men det känns att man inte är ok, svetten sprutar så fort jag rör mig. Men i sakta mak blev saker gjorda. Idag tänkte jag dra ner till PMU och Rusta, jag behöver ett överkast och sen lådor eller nått ner i katternas nya sovplats. Jag ska visa……

Men den blir så mjuk så katterna hade svårt att komma upp och då går de inte dit. Jag ska fixa med det idag, så ska vi se om de vågar sig dit.

Det blir till att fira mamma idag. Hon fyller 86 år, så det ska bli roligt. Vi blir inte så många halva släkten är sjuk, Petra och hennes familj blir borta för Theo har varit jätte sjuk och är sjuk, Jonte och Nette kommer inte heller, Freya ja och de båda själva har varit redigt förkylda. Sen är Dennis i Boden, Rasmus är sjuk men Savannah kommer med och kanske hennes Emil. Jag ska fråga om Alicia vill följa med tänkte jag.

Rasmus flyttar ju hem igen och då behövs mitt egna dator/zumba rum. Alla grejer från källaren i det gamla zumba rummet ska upp, det är inte så mycket men saker som tar plats, bla massor av resväskor, tomtar, julgrejor, fläktar osv. Förrådsdelen av det rummet ska alltså bli tom för där ska han ha sin säng. och datorn. Vi ska försöka inreda det så han trivs. Men det finns vissa saker som mammas köksbord och stolar i furu som jag inte vill göra jag mig av med…. fan de är så stora så kanske jag måste det ändå. Men de står där nere och måste nog det. Men jag har en plan och så blir det. Vad jag ville komma till var att jag har älskat att sitta här inne i rummet och pyssla med mitt, titta ut över gården och se vilka som går på gatan, se solen stiga upp. Men men en vacker dag är jag här inne igen. Savannah blir oxå av med sin hörna, där hon suttit och gjort sina naglar, men om jag organiserar bra så kanske hon ryms här inne i mitt lilla rum. Det är bara att organisera, inget annat så är det.

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng och sen fixa frillan, sen hinner jag kanske ut en sväng oxå på baksidan i solen.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: