Queen Elisabeth

Kl 06.00
☁️ 10°C

Betydligt varmare idag än det var igår! Svänger rejält nu. Usch tänk förra året fick vi rejält med snö, 14 eller om det var 15 september!!! Det var mindre roligt det!

Drottningen av England Elisabeth II är död, 96 år gammal, hon hann fira 70 år på tronen. Jag kan nu inte mycket om monarker. Men hon är väl den som regerat bland de längsta i världen. Hon kändes verkligen som om hon höll ihop hela kungahuset, hela landet med för den delen. Hon hade alltid balanserade tal tycker jag, verkade inte trampa i klaveret osv. En riktigt urmoder som kröntes när Churchill var premiärminister, så hon har hunnit med rätt många därefter. Vad jag kommer att minnas henne för är alla hennes otroliga hattar och just att hon verkade regera så balanserat och bestämt. Hon regerade verkligen in i det sista. Den andra bilden är från hennes sista framträdande och det gjordes i tisdags då hon träffade den sista premiärministern Liz Truss

Som vanligt klicka på bilderna så får ni upp dom i rätt storlek.

Jag var på stor seans igår, Signar Mukka som är ursprungligen från Haparanda. Han kom till mig som andra person. Och påtalade min andlighet, du har ju det, du vet ju om det och du skulle kunna hjälpa å många tjejer och killar om du tog tag i det här nu. Guiderna vill det, lovar du. Han sa man brukar inte fråga men jag måste fråga, varför håller du inte på med detta? Du har det! Han är inte den första utav medierna som säger detta. Per Trollsveden sa det, du är ju öppen som en bok sa han, det bara sprutar ur dig. Du måste utbilda dig, lära dig att greppa detta. Han skrev några gånger till mig och tjatade att jag skulle komma på utbildningar med honom. Kanske jag tar tag i det nu. Vi får se var detta tar mig. Men det var en lovande kväll.

Jag har sjukskrivit mig helgen, jag är så trött. Jag sover dåligt alltid innan jag ska jobba. Tidigare var det innan morgon pass men nu har det börjat bli inför varje pass. Och nu har jag bara morgonturer denna vecka och helgen jobbar jag 07-19, jag kände bara NEJ, det går inte! Jag måste få återhämta mig lite mer. Jag kände när det var dags att gå tillbaka efter semestern att jag hade behövt iallafall 2 veckor till.

Jag försöker ta tag i mitt liv, göra det jag kan för att minska min trötthet. Jag har minskat ner på antal pass, jag går och lägger mig senast vid 22, det är fan snortidigt för att vara mig. Men det är ju det att jag inte somnar då men jag slö tittar tv, jag sover en skvätt. Vaknar stänger av tvn, somnar ofta om men vaknar massor av gånger/natt, jag har dålig sömnkvalitet. I natt har jag vaknat flera gånger och haft dåligt samvete för att jag sjukskriver mig, kanske jag skulle jobbat har jag funderat. Men det finns ingen ork till det just nu. Tänk att vi måste sjukskriva oss för att få återhämtning. Jag är inte den enda som gjort så. Däremot händer det inte ofta att jag gör det, det finns dom som gör det betydligt mer frekvent. Men sen mina zumba pass, det är ju dom som ger mig energi, de gör mig glad, de gör att jag orkar. Folk säger att du skulle dragit ner på jobbet istället. Men det är det att skaka rumpa ger inga pengar så att jag klarar huslån, räkningar och ett dagligt liv. Då får jag skaka livet ur mig 🙂

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng, sen får vi se vad jag gör…. kanske tar tag i mitt rum där alla saker från House of Joy ännu står och väntar på att bli sorterade, kanske jag tar tag i lite tvätt. Rasmus kläder hänger på två ställningar och väntar på att bli invikta. Sen måste jag oxå inom en snar framtid ta tag i omstruktureringen hemma, Rasmus flyttar ju hem snart. Eller så sitter jag på soffan och glor…. fast för mig kan ju det vara otroligt uppstressande att inte göra något.

Tror jag ska mysa med min Finnsan, han är bra på det ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: