Sunderbyn och seans

Kl 05.00
☁️ 0°C

Satans nu var det kallt på morgonen! Bara i nollan och undrar om det inte varit minus i natt för det var frost på bilen och det ser ut att vara det på grästopparna oxå.

Idag bär det av till Sunderbyn med mamma på morgonen. Hon ska ta bort gipset, röntgas och sen ska det på igen. Hon är så jävla less på det nu så det inte är klokt! Stackars lilla mamma, det hr blev långdraget för henne 😢

Jobbade igår och hade faktiskt tänkt på Korpens release party, men jag orkade inte, jag var så trött. Så jag tog det bara lugnt på soffan. Var och förde en pizza till Rasmus, han är sjuk, han har ont i halsen. Förde först en laddning halstabletter och lite sånt åt honom på förmiddagen igår, då var han risig men på eftermiddagen sen var han i bättre form. Promenerade med Roffe runt på stranden och så. Hittade en invasiv art av blommor, försökte anmäla den men kom inte fram på den sidan igår. Jätte balsamin eller Himalayabalsamin. Den var så vacker, trodde först det var någon form av orkidé. Tänkte först ta några plantor, det fanns en hel del. Jag hade på känn att detta kan vara nått man inte ska plantera hemma, så vi googlade när jag kom hem och mycket riktigt, det är en invasiv art som ska bekämpas.

Men skillnaden mot denna och parkslide är att denna är väldigt lätt att bekämpa. Den har ytliga rötter och är bara att dra upp, det kanske du får göra ett par år men det är enkelt. När jag hölt på med sliden som vi hade så var det alldeles hopplöst, den hade ett jäkla rotsystem, dom var tjocka som tusan, de äldsta rötterna. Jag höll på hur länge som helst och jobbigt var det, gräva, gräva och gräva. Man hann fan bara få bort dom på ett ställe så kom dom på ett annat!

Nä nu ska jag fixa frillan, ska iväg mot Pia strax, vi åker vid 08 så vi hinner möta upp mamma i Sunderbyn, hon åker ju taxi 🙂

Simma lugnt

Sen ikväll har vi seans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: