Kallare igen

Kl 05.00
🌤 3°C

Vacker och klar morgon, solen är precis på väg upp.

Jobbade igår, kom hem hann vila lite i och med att mitt pass går senare och Gold har inte börjat än. Så då hinner jag ta igen mig en stund innan. Har två pass som börjar senare under Gold racet. Ska kolla om jag kan ta sem hela dagen skulle vara skönt eller om jag tar tj ledigt, det beror på hur mycket sem jag har kvar att ta.

Passet igår gick bra, folk har fått corona igen, fick meddelanden om det och sen hade Ann-Sofi ont i axeln men trotts det blev vi ett gäng. En del gamlisar är tillbaka igen efter sommaren, kul att se dom oxå. Passet gick bra. Tom den nya låten, liiite svammel i en frekvens men för övrigt gick det bra.

Jobb nu kl 07 så jag måste snart börja fixa mitt hår, hårtvätt ikväll, orkade inte igår och jag kände att jag måste fan upp före fan om jag ska hinna fixa det. Imorgon blir det oxå tidig avfärd men liite mer frist får jag. Vi åker jag och Pian med mamma till Sunderbyn imorgon men vi möter henne där.

Ja ja nu in en snabbis på facebook och sen frillan och så jobb. Finn är så jobbig just nu. Jag vet inte om det beror på Balder, han är lite avis, han är otroligt mammig igen. Sen tjuväter han Balders mat och så spyr han.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: