Lördag och ledig <3

Kl 07.00
⛅️ 7°C

Jag var ledig igår, men var in på möte på kommunen två timmar, sitter i kvalitetsgruppen. Efter det hade jag och Päivi date, vi gjorde upp lite planering ang vårt event.

När jag kom hem så drog jag iväg och handlade, lagade mat, Rasmus kom på taco och sen blev det prommis med Roffe. Hade tänkt vila lite men hann inte, fick främmande. Men sen efter 21 så sten somnade jag på soffan, Danne kom hem, vi kollade lite tv och jag små sov, lite här och lite där. Sen nr jag la mig somnade jag på en gång och sov till 07! Jag var så jäkulens trött!!!

Det går bra med Balder, han är så fin, inte så kelig med oss människor, han söker sig till djuren. Men han tar kontakt med oss och är snäll och har helt slutat fräsa. Han är jätte fin. Så nu ska han på spruta två, den 23 september och då tänkte jag höra lite kom kastration och be dom kolla honom i munnen, jag tycker han äter så dåligt och verkar måsta tugga mycket. Jag har försökt kolla själv men ser då inget. Jag tror han kommer få svart nos. Förra veckan var den helt rosa, nu har han fått ett svart band högst upp. Får se om den blir svart hela nosen. Det skulle vara rätt fint, förövrigt vit i ansiktet och svart nos, han har svarta trampdynor oxå.

Man ser på bilderna från augusti även om de är lite suddiga att det svarta bandet börjar komma och på några dagar blir det längre och nu i september har det blivit riktigt kraftigt och nosen har mörknat.

I morse var det mys på hög nivå hos oss, jag frös när jag steg upp, tyckte luften var rå så jag eldade lite. Roffe och Finn var på plats direkt, de vet ju att det blir varmt och gosigt. Finn har väckt mig flera gånger under natten, tror han har frusit. Han vill samtidigt inte in under täcket men han vill ligga på mina bara armar, då ligger han en stund och sen drar han vidare. Han kryper in under filten så jag måste fixa en egen till honom, Roffe ockuperar den som vi har i soffan och han morrar och kör bort stackars Finn som vill mysa. Och precis som jag trodde så hade både Roffe och Finn placerat sig i korgarna och väntade på att elden skulle ta fart. Men Balder hur skulle han reagera. Han smög försiktigt fram och nosade mot elden, satte sig och tittade men fort la han sig och mös på hög nivå. Roffe och myst med Finn smög över och la sig med Balder en stund. Så jag kommer ha denna trio framför brasan i vinter. Bamse han gillar inte det riktigt och sen vill han ju inte umgås med någon annan än Savannah ❤

Ja idag ska jag iväg med Rasmus, Annika och Tomas på lite äventyr. Får se då, jag har lite grejs på gång men vi får se var jag hamnar med allt. Men det är riktigt spännande just nu ❤

Allt känns riktigt bra just nu, livet, planer, träningen, hur det artar sig på FysiGym. Sen får man se om grupperna håller sig, vi har ju haft gratis prova på och då brukar det vara mycket bokningar men avtar sen. Men några kort har jag då sålt iallafall. Jag kommer att ha med med pengar, jag minskar min tjänstledighet med hälften och sen får jag ju lite betalt oxå av Ritva för hon hyr in mina tjänster som firma. Inga större pengar men jag går ialf inte back. Rätt så jämt ut 🙂

Men nu in på facebook, sen fixa frillan och göra mig klar. Hungrig är jag min fasta är snart över. Det har faktiskt varit jätte bra för min mage. Tänkte hinna förbi hos Freya oxå idag min fiiiiina lilla gumma ❤ Måste ringa Dennis en sväng oxå, kolla om de kanske vill med idag med mig, kanske Jonte och Nette oxå vill, måste kolla 🙂

Ja ja nu måste jag skynda på, timmarna går, jg har en 40 års fest oxå kl 15 idag 🙂

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: