Skönt med ledigt!

Kl 06.00
☀️ 5°C

Stiger upp i ottan trotts att jag är ledig men det gör jag ju alltid. Skulle önska att jag nån gång kunde sova till typ 10 utan att då vakna med ett enormt stress påslag, ångest och tycka att jag sovit bort hela dagen! Men jag är ännu för uppstressad för det. Fast lite bättre har det blivit sen jag börjat dra ner på passen. Nu har det inte hunnit bli så många pass än men bara tanken har minskat min stress.

Underbart väder och nya planer för helgen, vi ska iväg på en intressant grej. Får se vad det leder till, spännande ska det bli. Nu när jag vet att jag inte är back i ekonomin kan man höja blicken framåt. Det ljusnar på alla plan.

Vi planerar ett event jag och Päivi i oktober. Vi har gjort det två år tidigare, 2019 till Diabetesdagen, 2020 härjade pandemin som värst, 2021 hann vi innan pandemin återigen slog klorna i Happis. Då samlande vi till Bröstcancerfonden. Nu i är blir det hjärt och lung fonden. Vi har precis skickat ut till instruktörer vilka som vill vara med, de har börjat svara så får se hur många vi blir. Jag har två till som får bli lite överraskningar om de kommer till våra deltagare 🙂 Lokalen är klar. Det finns ju inte så mycket lokaler i Happis just nu men efter lite funderande och letande så fick vi tag på en. Sånt måst vara klart så vi kan planera, vad behöver vi fixa. Det ska ut annonser och så, hur många kan vi ta in, sånt måste vi oxå komma överens om osv. Alla måste få tid att planera in det oxå. Jag och Päivi ska träffas idag och planera vidare, på vad och hur det ska bli 🙂 Datumet är spikat 15 Oktober kör vi Låt hjärtat va me ❤

Körde Strong passet igår, 6 stycken blev vi, 2 helt nya. Hoppas jag kunde frälsa in dem i Strong underbara värld. Jag försökte se dom lite extra, vara med dom lite extra, visa mer, peppa upp och vara tydlig. Omdömet efteråt blev såååå tufft men så jäkla kul. Sen dök det upp lite gamla deltagare med. Jätte roligt, jag blev så glad. Jag pratade med en tjej där innan vi körde igång. Hon var lite nyfiken, hon sa att det är just sån träning jag gillar. Nu var hon och gymmade men jag sa till henne att vill du testa blir du nyfiken stanna och titta, hoppa in och prova, det går skit bra. Mina deltagare störs inte av det. Det är mycket unga tjejer som tränar på Fysio har jag sett, de är lite nyfikna och tittar. Kanske de en dag vågar hoppa in och prova med oss 🙂

Nä nu ska jag ta tag i dagen, in på facebook en sväng, skicka iväg en faktura på mina tjänster, fixa frillan och sen börjar det vara dags för att avsluta fastan för dagen 🙂 Det kommer att bli en bra helg ❤

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: