Känns lite tomt

Kl 04.45
☁️ 7°C

Så kallt men det ser ut att bli en fin morgon. Nu medans jag suttit här så har solen gått upp, från att ha varit grått och tråkigt så har solen börjat värma hustaken och väggarna.


Bejan har åkt, det känns alltid lite tråkigt när hon far. Mamma hade oxå sagt igår att det känns lite långsamt. Men men hon är en storstads pingla och har ju sitt liv där, hon har ju bott nästan 50 år i Stockholm så det är ju fullt förståeligt. Nu när jag var ner sist så tänkte jag att nog skulle jag oxå kunna bo där.

Jag var så jäkla trött när jag kom hem efter jobbet igår, sov nästan 1,5 timme!!! Steg upp och ni vet man är så lagom vimsig i skallen och tog ut Roffe på en prommis. Vi har ju massor av gäss som håller till nere på stranden. Det har funnits ett stort mörkt par och sen ett vitare par oxå men dessa är borta. Men de små är ännu där och igår hade de bytt sida om gångvägen. Det var så vackert ute igår kväll, himlen var så fin, tog ett foto. Jag borde gått ner igen och tagit på stranden men orkade inte 🙂


Vi håller på att planera ett event, det ska bli så roligt, det blir inte ett helt zumba event utan ett litet bland event. Vi har ju samlat in pengar till både diabetes och vad hade vi förra året….. fan minns inte måste kolla med Päivi 🙂 Men nu i år blir det Hjärt och lung fonden som får vårt bidrag. Galan får ett lite fyndigt namn oxå ❤ Alltid roligt när man har lite annat att planera än det vanliga.

Idag blir det Strong Nation, yyyeeeeeessss. Det är ju så roligt!!! Så super bra träning och av någon anledning gick det bättre på Fysio förra svängen jag var där, då kunde jag ha grupper på 8-12 personer men ibland typ 2 men oftast var vi runt 6. Under House of Joy tiden fick jag verkligen kämpa för att hålla igång det. Kanske Ninas gruppstyrka tog över där lite för det blev en populär grupp. Får se då om jag får igång gruppen igen på Fysio men som idag är det redan fler bokade än jag haft på länge…. men då är det gratis denna vecka. En del av de gamla och en del nya. Så roooligt. Det är ju ett gäng man tränat med länge så man saknar dom när man inte sett dom på ett tag.

Nä nu ska jag in på facebook och uppdatera dagen och sen fixa frillan, jobbet väntar!

Simma lugnt3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Britt-Mari Svelin
  Sep 03, 2022 @ 11:43:25

  Saknar er och Haparanda också. 3 månader går fort så är jag och Disel där i gen🥰

  Svara

 2. Britt-Mari Svelin
  Sep 03, 2022 @ 11:45:01

  Saknar er och Haparanda också. Tre månader går fort så ses vi igen 🥰

  Svara

  • Anna
   Sep 04, 2022 @ 08:34:48

   jo det går fort och vi är ju van att du inte är här. Men nu är det extra roligt att du stannar så länge och därför blir det alltid lite tomt när du far ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: