Slut ledigt

Kl 06.00
☁️ 5°C

Nu får man nog säga att sommaren är helt över. Igår kväll kändes det så kallt, riktigt rått. Jag frös för första gången på länge efter träningen igår. Idag är det bara 5 grader ute, usch då! Bejan åker ju hem idag, tänk hon får ännu sommar värme, det är ju jätte varmt söder ut än.

Det är alltid tråkigt när Bejan åker, på 7 veckor hinner man ju som vänja sig vid att hon är här. Till och med Danne sa att det blir ju trist, hon har ju drällt här nästan varje dag nu. Nå till julen kommer hon igen och stannar även då länge.

Jag och Rasmus var ut och åt lunch med systrarna och Tuula i Torneå. Sen drog vi ut på Seskis en snabbis. Rasmus hade bråttom hem av nån anledning. Det ska ändå bli roligt när han flyttar hem, nån som underhåller mamma oxå litegrann fast det är med lite oro i magen måste jag säga.

Vårt wifi strular här hemma, fan vad irriterande. Jag tappar anslutningen hela tiden, var tvungen att stänga av wifi på mobilen får se då hur det går på datorn, den visar att jag har täckning ändå.

Hade mitt toning pass igår, så roligt, nya människor, hoppas någon av dem stannar. Det är alltis kul med nytt blod i gruppen.

Balder gör framsteg varje dag. Igår har han sovit med Finn en stund, först upp i trädet och sen i soffan i Finns fluff sak. Han har busat med både Finn och Roffe igår kväll, Bamse försöker han oxå ta kontakt med. Imorse kom han hoppandes i min famn när jag steg upp. Han kom och kelade, det är första gången han kommer självmant så, jo han har kommit när man legat och kollat tv, sattit sig på mina ben men inte liksom kommit fram till mig och riktigt velat kela. Han följde med ner när jag skulle ge honom ny mat så det har han lärt sig.

Nu ska jag in på facebook en sväng, fixa frillan och sen jobbet. Så inget pass idag, imorgon blir det Strong Nation.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: