Veckan startar

Kl 06.30
🌤 8°C

Är med på första prova på veckan på FysioGym sen jag slutade för 2,5 år sedan. Mitt pass igår blev fullbokat, 3 på reservlistan men jag släppte in dom oxå. Det gick bra, så nu var vi 13, det var inte mycket space mellan deltagarna men det gick bra ändå. Roligt med nya namn, hoppas de kommer tillbaka. Sålde några kort så det är ju bra. Har sett på bokningarna att några av mina deltagare oxå bokat in sig på andra pass. Idag är det oxå fullbokat, men får se då, där har det svajat lite. Strong har ännu platser kvar men det passet är sällan fullbokat. Det har väl hänt nån gång 🙂

Var på ranten med Rasmus igår, han har sagt upp sin lägenhet nu. Han har ju inget jobb så då får han komma hem tills det ordnar sig. Vi ska börja göra iordning för honom så han ryms där nere. Jag vet hur jag ska göra så det tar vi när det närmar sig. Han har ju 3 månaders uppsägning. Och denna hyra klarar han har har ju jobbat, sen får vi hoppas att näst kommande hyror oxå fixar till sig. Han har ju sparade pengar så det är inte det men de ska ju inte kanske gå till sånt i första hand.

Semester idag, skönt, tog lite extra ledigt idag för vi har prova på veckan och jag vill att alla mina pass oxå ska vara med, så folk har chans att prova dom. Så idag ska vi ut och äta, sen ska jag och Rasmus ut på Seskarö och titta. Han ville se husen jag tittat på, så det tänkte vi göra. Sen blir det korrar, handla, dammsuga lite och laga mat.

Det går jätte bra med Balder, den blir tuffare och tuffare. Finn har oxå accepterat den nu. Han är som en liten barnvakt, han sitter stolt och övervakar att allt går bra. Hoppar ner och rättar till honom ibland om han blir för busig 🙂 Leker lite, han vill att Balder ska jaga honom men Balder är ännu lite rädd för den store Finn. Han närmar sig försiktigt mellan varven. Men Roffe är favoriten, Balder gosar och gnuggar ansiktet i Roffe och där är Roffe lite…. vad fan gör den, jag är nog lite rädd jag 🙂

Ja ja nu ska jag in på facebook, sen fixa frillan, gå igenom korrarna, tror jag gör det den vägen och sen iväg på ranten igen.

Simma lugnt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: